Детската стая – царството на малките деца, в което всичко е позволено, играчките са навсякъде, цветно е, пълно е с настроение и весела атмосфера, приключенията са безбройни, а ограничения не съществуват. Малчуганите имат нужда от свое собствено местенце, в което да мечтаят свободно, да дават воля на своето въображение и да живеят детството си по незабравим начин. За допълнително настроение и още цвят в детското помещение, днес ви даваме предложения за няколко интересни аксесоара, които със сигурност няма да оставят детето ви равнодушно, ще украсят стаята и ще предизвикат много усмивки.

Детски стенен часовник с махало – Пинокио и приятели 

Този невероятно красив ръчно изработен стенен часовник от дървени влакна ще стои чудесно на някоя от стените в детската стая. Продуктът на Dekori е с впечатляваща визия, която със сигурност ще се хареса на малките деца – къщичка с Пинокио и приятели. Часовникът е с тих и надежден кварцов механизъм, има също и махало. Опакован е в картонена кутия, в комплекта ще откриете дюбел и винт, за да можете лесно да го закачите на стената. С обикновена батерия AA, 1.5V, часовникът ще бъде готов да заработи.

Детска нощна лампа за контакт – Куче с тротинетка 

Нощната LED детска лампа на Dekori се включва в електрическия контакт, разположен на стената. Нощното LED осветление е икономично, има ниска консумация на ток, то не се нагрява и може да се остави включено цяла нощ. Тези нощни осветления са полезни за деца, които се страхуват от тъмното и които не обичат да спят с изключена светлина. Лампата е чудесно практично предложение, което ще осигури комфорт и спокойствие на детето да заспива нощем, за да има здрав и продължителен сън. Интересната дървена декорация с прорези с дебелина 8 мм с детски мотив ще привлече силно вниманието на мъниците. Сладкото куче с тротинетка е забавно и със сигурност ще забавлява детето ви. Продуктът е изключително лесен за употреба и сглобяване – просто трябва да поставите превключвателя в дървения пръстен и да го включите в контакта. Разгледайте и другите варианти и изберете най-подходящия за вашето дете.

Дървена висяща декорация за детска стая – Прилеп 

Симпатичното прилепче на Goki е тук, за да покаже на децата, че може да е активно дори и през деня. То ще лети из всяка детска стая с размах на крилата от 51 см, които се движат, след като въженцето бъде дръпнато надолу. Направете всяко детско помещение истинско щастливо и вълшебно място с тази или друга висяща декорация. Предложенията са много, изборът оставяме на вас.

Дървен метър за стена с рамки за снимки 

Различно и оригинално предложение, което освен красив, е също и практичен аксесоар, защото с негова помощ мъниците могат да следят прогреса в своето израстване. Дървеният метър може да бъде украсен с лични спомени и да топли силно сърцето на мъничето, щом ги погледне. Всяка от 9-те рамки е в различен цвят, а в нея може да се побере снимка с размер 3,4 x 3,4 см.

Детска дървена маса с две столчета – Полярни мотиви 

Осигурете комфорт при игрите, изискващи стоене на маса, с този невероятен комплект на Janod. Той включва дървена масичка и две столчета с полярни мотиви, в нежни и семпли цветове. Малчуганите ще прекарат часове в рисуване или други забавления. Те дори могат да пият чай с любимия си плюшен мечо или да седнат и да си разказват вълнуващи истории. В центъра на масата има подвижен моливник за лесно съхранение на маркери и цветни моливи. Масата е с диаметър 60 см и е висока 43,5 см. Столовете са с височина 49 см, височината на седалката е 26 см.

Бъдете креативни, помислете какво би се харесало от малкия ви палавник у дома, и направете пространството му за игри истинска приказка. Нека е весело, нека е цветно, нека е дори разхвърляно, давайте свобода на децата си и им помогнете да изживеят своето детство по възможно най-добрия начин.