Поканени сте на Бебешка погача и не знаете какво да подарите? Най-мъничките често най-много затрудняват възрастните що се отнася до подаръци. И все пак има неща, с които няма как да сгрешите. Надяваме се идеите, които днес сме ви подготвили, да ви помогнат и да превърнат избора на подарък за Бебешка погача в сладък радостен момент.

Бебешка дрънкалка

Бебешките дрънкалки са задължителен артикул за всяка бебешка количка и за всяко бебешко креватче. Те подпомагат ранното детско развитие, насърчават общата моторика, усещанията за твърдо-меко, грапаво-гладко, облекчават неразположението при никнене на зъбки, предразполагат детето към тишина и спокойствие. Дори и бебето вече да има от тях, още една допълнителна бебешка дрънкалка никога не е излишна.

Играчка за баня

Играчките за баня са добър начин, с помощта на който да превърнете къпането на бебето от предизвикателство в приключение. Сигурни сме, че ако решите именно това да бъде подаръкът ви за Бебшката погача, родителите на бебето ще бъдат щастливи от жеста. Чрез нея ще покажете, че вие мислите не само за мъничето, но и за родителите, защото играчките за баня са всъщност добри помощници на мама и татко. 

Комплект шапка с лигавник 

Дрешките, подобно на бебшките дрънкалки, никога не са излишни. Всички знаем колко бързо растат мъничетата и нужда от бебешки дрешки винаги има. Сладките комплектчета на Rex London са чудесна идея за подарък, с който усмивките са гарантирани.

Бебешко одеяло 

Бебешкото одеяло е нещо оригинално, практично и много полезно за всяка майка. Докато все още мъничето не може да си играе само с играчки, всички подобни предмети, които са едновременно и за него и за неговата майка, са добър вариант, с който да зарадвате семейството.

Бебешки чорапки 

Бебешките чорапки са толкова сладък подарък. Внасят настроение в ежедневието, усмихват родителите и събуждат вдъхновението за много сладки бебешки снимки, които да останат хубав семеен спомен.

Декорация за бебешката стая 

Стаята на бебето е най-уютното място в целия дом. Когато е направена с любов това се усеща във всеки един нейн детайл. Ако искате да подарите нещо, което да напомня  на семейството по мил начин за вас, то декорацията за бебешката стая е вашето решение. Тук изборът ви е неограничен – можете да решите това да бъде нощна лампа, можете да изберете висяща декорация или пък светещи в тъмното стикери. Възможностите са много.

Един от най-хубавите дни за майката, след раждането на нейното мъниче, е именно Погачата на бебето. Направете празника още по-вълнуващ и запомнящ се с красив и смислен подарък. Не е нужно да давате много пари за него, важно е обаче да вложите цялата си любов в неговия избор.