Предстои ли някой в дома ви да посреща своята първа Коледа? Късметлии сте, ако е така, защото това означава, че съвсем скоро ще изпитате една от най-силните си емоциии. Очаква ви вълнуваща, различна, топлеща и много вълшебна Коледа. Разбира се, подаръците са задължителна част от празника, особено ако скоро сте станали родителите и малко, сладко бебче плаче и се смее всеки ден около вас. Как да го зарадвате и какъв подарък да му подарите? Потърсете вдъхновение в следващите редове.

Мека успокояваща играчка 

Меките успокояващи играчки са специално създадени с внимание и любов за много сладки, споделени и спокойни моменти. Симпатичните животинчета ще станат първи приятели на вашето мъниче. Когато са разделени от родителите си, бебетата често намират защитна играчка или одеяло за успокояване. Меките плюшени играчки ще правят компания на мъника, успокоявайки го с топла, уютна прегръдка и подарявайки му комфорт. Най-често краищата на подобни играчки са подходящи за дъвчене и смучене. Те са лесни за хващане от малките ръчички и помагат на мъниците да развият хващателните си умения. Може да изберете зайче, слонче, овца и каквото друго си пожелаете, изборът е голям.

Висяща декорация 

Висящите декорации са чудесни за моментите, в които мъничето е само и се нуждае от нещо, което да го успокои. Леките, плавни движения на този тип играчки ще привлекат детското внимание, ще съсредоточат погледа на мъничето, сладките движещи се формички ще забавляват бебето, а също могат да помогнат и за неговото приспиване. Висящите декорации превръщат всяка детска стая в истинско място на вълшебствата. С подобен подарък, може да сте сигурни, че няма да сгрешите.

Бебешки дрънкалки 

Дрънкалките са задължителна играчка. Често те се купуват още преди появата на мъничето, но ако все пак сте закъснели и все още не сте зарадвали мъника с нещо подобно, то Коледа е добро време да поравите това. Разнообразието в нашия сайт е огромно и нямаме колебания, че лесно ще намерите нещо подходящо.

Плюшена играчка

Плюшените играчки са любими на децата. Те развиват въображението, стават бързо верни приятели, готови са да се включат във всяко приключение, да изслушат всяка тайна на мъника и да бъдат до него винаги, когато той има нужда, било то за игра, за споделяне, за сън. Бебетата изпитват необходимост от нещо мекичко и пухкаво, което да ги топли и пази. А меките играчки са чудесни за целта.

Мека активна играчка 

Интересно предложение за бебешки подарък са и създадените от Sigikid активни меки играчки. Цветето с пчела, например, ще усмихне със сигурност вашия малчуган. Работливата пчеличка и нейното цвете са неразделни. Всеки път, когато се опитате да издърпате пчеличката, тя ще извибрира приятно и ще се върне обратно до цъфтежа – всичко това, благодарение на прибиращата се дрънкалка вътре. Лесната за хващане бебешка мека играчка предлага и други допълнителни дейности, на които детето ви ще обърне внимание – някои части са подходящи за дъвчене, а при докосването на крилата на пчеличката и венчелистчетата на цветето, се чуват интересни шумове.

За още много бебешки усмивки, още много бебешки играчки ще откриете при нас. Разгледайте разнообразието ни и изберете още сега коледен подарък за вашето мъниче.

 

Author

Светът на дървените играчки!