Обичате ли да играете боулинг? Ако отговорът е да, вероятно не рядко се случва причината да се откажете от играта, да бъде, че най-близкият боулинг е далеч от вас и пътуването до там би ви изморило. Е, не се тревожете, защото имаме предложение за вас. Подарете си много забавни часове в игри и споделеност и изпитайте удоволствието от играта на боулинг, докато сте в уютния си дом. Как това да се случи? Следващите предложения ще ви дадат отговор.

Дървен комплект – Боулинг и рингове 

Предложението на Viga ще ви даде възможност не само да играете боулинг, но и да се забавлявате с ринговете, хвърляйки ги към кеглите и старейки се те да се задържат върху тях. Комплектът предоставя забавление с кегли, рингове и топка и заниманията с него ще развият ловкост и наблюдателност у вашето дете. Кеглите са изработени от дърво и са боядисани в ярки цветове, като всяка е с образ на пате, пингвин или маймуна. Всяка отделна кегла има по себе си номерче, което ще запознае малчуганите с числата и ще ги научи да броят.

Дървен мини боулинг – Пирати 

Ако детето ви обожава историите за пирати, то очарователният комплект на Bigjigs е чуден начин да го зарадвате. Мини бпулинга е изработен от дърво и е предназначен за деца над 2-годишна възраст. Забавните кегли, имитиращи пирати, карат класическата игра да придобие още по-увлекателен и предизвикателен вид. Изработката е здрава и устойчива, което гарантира дълги часове на забавление с приятелите и семейството.

Тенекиен боулинг

Нещо различно и много оригинално е забавната детска игра на марката Vilac, която съчетава кухненски мотиви и боулинг. Извадете топчетата от кутията за ориз, подредете тенекиените кутии и поиграйте малко, забавен „кухненски“ боулинг. Тази боулинг игра е отличен начин за забавление вкъщи или навън.

Бебешки плюшен боулинг

Разбира се, помислили сме и за най-мъничките с предложението на Sigikid. Запознайте се със слончето, мишлето, овчицата, кученцето, мечето и тигърчето. Подредете плюшените кегли на гладка повърхност, а вашето мъниче нека плъзне плюшената топка по земята и вижте колко от кеглите ще бъдат съборени. Всяка кегла е с височина от 21 см. Играта развива координацията и двигателните умения на децата, докато се забавляват. Всички части на комплекта могат да се перат в пералня на програма за деликатно пране на температура от 30 градуса.

Настолен боулинг

Играйте боулинг навсякъде и по всяко време с невероятната настолна игра на Rex London. Настолният боулинг е чудесен начин да прекарате време със смейството си и да се забавлявате заедно. Играта включва 10 мини кегли с размер 2 x 1 см, 1 топка за боулинг, 1 рампа, боулинг и инструкции.

Сред останалите ни предложения ще откриете още варианти – стандратни, иновативни, забавни, оригинални, за малки и големи, има от всичко за всички. Разгледайте нашия сайт и се убедете сами в думите ни.