Пролетта, макар и леко мрачна и дъжодвна засега, все пак е вече тук и с малко повечко късмет можете лесно да си откраднете по някой друг слънчев час. Време е децата ви да оставят телефоните и да се забавляват с разнообразните играчки за навън. Нека изразходят енергията си, сигурни сме, че имат много от нея. Подготвили сме ви някои идеи, с които се надяваме да ви вдъхновим и да ви накараме още сега да излезете на открито.

Колело за баланс

Цветните велосипеди са превъзходен начин да помогнете на малчугана да подобри баланса си. Вероятно предложенията на Bigjigs ще привлекат вашето и вниманието на детето ви. Освен да носят забавление, сигурно е, че тези играчки ще развият координацията на ръцете и очите. Детските балансни велосипеди се предлагат в няколко дизайна и лесно можете да се съобразите с предпочитанията на вашия младеж. Калинка, крокодил, зебра или жираф, вие избирате. Играчките са напълно безопасни и се предлагат с регулируема подплатена седалка за оптимален комфорт, здрави непробиваеми гуми и кормило, позволяващо лесно захващане, изработени са от дърво с отлично качество. С тях детето ви безпроблемно ще придобие умения да балансира.

Детска дървена люлка

Люлките са обичани от всички деца и е чудесно да имате една в двора си. Вариантите, които ще откриете в нашия сайт, са изчистени, натурални и стилно изглеждащи. С люлките децата не само се забавляват, но и прекарват много време на чист въздух, упражняват баланса и координацията. Люлеенето и усещането за безтегловност позволяват на децата да мечтаят и да се развиват творчески.

Детска палатка

Превърнете вълшебното приключение, за което мечтае детето ви, в реалност с детската палатка за игра на Djeco. Тази идея ще внесе свежест в игрите, ще развие въображението и ще направи приключенията възможно най-вълнуващи и забавни.

Градински инструменти 

Съчетайте полезното с приятното и направете така, че докато играе, мъникът да ви помага в градината. С детските градински инструменти ще събудите вълнението на детето и ще го накарате да се почувства като истински градинар. С лопатки, гребла и лейки, мъничето ще бъде щастливо, че ви помага с работата, ще почувства гордост и удовлетворение. И разбира се ще се забавлява.

Няма нищо по-хубаво от това да бъдете навън с детето си и да прекарвате заедно времето си. Сигурни сме, че и сами можете да измислите приятни занимания, с които да оползотворите слънчевите дни. Може да правите сапунени балончета, да пускате хвърчило или да рисувате с тебишири, възможностите са безкрай. Забавлявайте се и се радвайте на хубавото време.