Кой не обича намаленията, съобразени с бюджета ни, те ни дават повече възможности за подаръци, ограниченията спират да съществуват и ние можем да си позволим буквално всичко, което пожелаем. А така можем да зарадваме своите близки, без дори да трябва да чакаме повод за целта. В момента в нашия сайт сме ви подготвили изкушаващи предложения и ще се радваме с тях да усмихнем някой ваш близък още сега. Ето и какво голямо разнообразие се крие там.

Дървен пъзел със зарчета – Животни

Забавна игра, съчетаваща пъзел, зарчета и 4 симпатични животинки – крокодилче, слонче, патенце и конче. Най-малкият играч първи избира кое животно иска да подреди, а след това хвърля двете зарчета. В зависимост от падналите се числа, играчът събира частите отговарящи на числата. Ако играта ви се струва много бърза, можете да я играете и само с едното зарче. Печели този, който пръв подреди своя пъзел. Заниманията с играта ще равият концентрацията, фината моторика, търпението и визуалното възприемане на малчуганите.

Чиния от меламин – Мечта 

Направете храненето на вашето мъниче истинско забавление със страхотната чиния от меламин на Sigikid. Тя е със сладка илюстрация на мечета и ще привлече бързо детското внимание. Хубавото е, че дори детето да я събори, тя няма да се счупи. Може да се мие в миялна машина, но не е подходяща за микровълнова. Страхотен подарък за веки малчуган.

Метална кутийка за хапчета с огледалце – Тропическа палма 

Нещо малко и практично, но и много полезно, с което можете да зарадвате близките си, а не само децата. Удобната за пътуване кутийка на Rex London разполага с 3 разделения за хапчета, както и с огледалце. Отваря се лесно и се затваря плътно, а изработката е от метал, което я прави изключително здрава.

Ретро будилник с дизайн на телевизор – Зелен

Зеленият часовник с ретро дизайн на телевизор от Rex London ще зарадва всички ценители. Той ще буди малките ранобудници за училище или вас за работа. Часовникът е със светещи в тъмното стрелки и е изработен от висококачествени материали. Часовникът работи с 1 батерия АА, която не е включена в комплекта. Събудете се със стил и започнете деня си с настроение.

Двулицева магнитна дъска с магнитни форми 

Двулицевата дървена дъска на Tooky Toy ще е в помощ на децата в изразяването на техните таланти. От едната си страна е черна и се пише с тебешир, а от другата страна е бяла и магнитна и на нея може да се редят магнитните формички и да се създават различни картинки. Заниманията с играчката ще помогнат на децата в развитието на креативността, фината моторика и уменията си за писане.

Разгледайте и останалите ни намалени предложения, открийте това, което търсите, и подарете много усмивки, радост и споделени моменти.

Author

Светът на дървените играчки!