Цветно настроение, весели игри, смели мечти… ех, че е хубаво да си дете! Детството е вълшебен период и всяко мъниче трябва да му се наслади максимално, потапяйки се в неговите енергия, светлина и радост. Не спирайте играта и не режете крилата на въображението, което не познава граници. Дайте свобода на малчугана, всяко дете го заслужава.

А сега ви споделяме някои оригинални продукти, вдъхновени от дъгата. Защото нейните цветове винаги се грижат за хубавото настроение, забавляват и усмихват. Да видим какво сме ви подготвили.

Дървен пъзел – Дъга – Melissa & Doug

Фино изработени елементи, красиви цветове и креативна идея – тази дървена играчка ще спечели за отрицателно време вниманието на малчугана у дома. Сглобете цветния свят на героите и се забавлявайте без граници.

Bigjigs – Дървена кула за нанизване – Дъга

За най-мъничките предлагаме нещо, което знаем, че им е безкрайно любимо – низанка. Мъничето ви ще се научи да разпознава размерите, подреждайки частите от най-голямата до най-малката. Цветните елементи са с цветовете на дъгата и са 7 на брой, а след като се нанижат, върху тях се поставя и последната натурална част. Играчката спомага развитието на сръчността и координацията. Всички 9 части са изработени от висококачествени и безвредни материали.

Rex London – Боички за лице – Дъга

Зарадвайте детето си с чудесните боички за лице на Rex London. Те са цели 6 цвята, съвсем безопасни са и се отстраняват лесно със сапун и вода. Преобразете мъничето и предизвикайте безброй весели усмивки. Комплектът включва 1 палитра с 6 цветни боички, гъбичка и четка за рисуване. Развихрете въображението и креативността и изрисувайте приказно лицето на малчо.

Rex London – Творчески комплект моделираща глина – Дъга

Кой не обича да моделира и твори? Такава радост е за малките деца. С творческия комплект моделираща глина на Rex London детето ви ще може да разточва, извива, смесва и оформя ралични цветни фигурки. С креативност и въображение с тази ярка опаковка от глина за моделиране, ще можете да създадете безброй произведения на изкуството.

Rex London – Скреч карти – Магическа дъга

Ехаа, време за малко магия! Любителите на творческите приключения ще оценят този продукт високо. 12 бр. скреч карти и един пластмасов молив събуждат въображението, подобряват фината моторика, развиват креативността и насърчават творческия потенциал.

Е, всичко това са само малка част от всички цветни аритикули, вдухновени от цветовете на дъгата, Разгледайте и останалите тук: https://mousetoys.eu/search.html?phrase=%D0%B4%D1%8A%D0%B3%D0%B0&CategoryID= 

Author

Светът на дървените играчки!