Начините да зарадваме малките творчески и много креативни малчугани, са безбройни. Дали ще оцветява, рисува, изрязва, сглобява или лепи, значение няма, всяка творческа дейност е истинска радост, която усмихва, развива умения и насърчава силно въображението на мъника. Днес ви даваме идеи за някои интересни предложения, с които сме сигурни, че ще предизвикате вълна от творческо вдъхновение у дома. Да започваме.

Комплект с три занимателни изтриваеми книжки – Приказен свят

Много вълнуващи занимания очакват малката ви принцеса с този невероятен комплект на Apli. Той съдържа три изтриваеми книжки с различни активности, включващи числа, лабиринти, свързване на точки и още и още… Всяка отделна книжка се състои от 18 ламинирани страници, върху които се пише с маркер и после се изтрива. Към комплекта са включени и самия маркер, а също и гъбичка. Всичко това е съхранено в удобна и практична чантичка. Това позволява комплектът лесно да се пренася от едно на друго място и да забавлява мъника, където и да се намира той. Докато се занимава с книжките, детето ще упражнява координацията си, фината си моторика, ще научи цифрите и ще развие значително своето логическо мислене. Същият комплект се предлага и във вариант за момченце – Пирати.

Кадифена книжка за оцветяване с маркери  

Зарадвайте малкия ви художник у дома и му подарете много творчески вдъхновения с невероятната книжка за оцветяване на Apli. Нейните забавни илюстрации ще събудят силно детското любопитство. Очертанията на илюстрациите са направени от черно кадифе, така че децата могат да оцветяват празните места, без да се страхуват от грешки. Книжката съдържа 6 страници и 5 маркера в кутийка. Практичните и удобни размери на продукта го правят много подходящ артикул за пътуване. Оцветяването насърчава творческия потенциал на детето и развива двигателните му умения. Рисуването стимулира креативността, концентрацията и способността за изразяване.

Книжка за оцветяване с вода – Море

Книжката съдържа 6 страници и четка, която може да се презарежда с вода. Чисто, лесно, оригинално и много забавно забавление – малчуганите просто трябва да минат с водната четка различните рисунки и да видят как те магически ще оживеят пред очите им. Когато водата изсъхне, рисунката е отново готова за оцветяване. Така детето може да упражнява своя творчески талант отново и отново.

Книжка за оцветяване с моливи – Мандали 

Книжката съдържа 20 страници и 5 молива в кутийка. Оцветяването насърчава творческия потенциал на детето и развива двигателните му умения. Рисуването стимулира креативността, концентрацията и способността за изразяване.

Игра за оцветяване с текстури 

Забавно творческо забавление позволява тази невероятна игра на Apli. С нейна помощ малчуганите могат да оцветяват красивите картини не просто с цвят, а с цвят, включващ различна шарка. Тесктурите са няколко вида и резултатите винаги са впечатляващи. Задачата е много забавна и лесна – детето просто трябва да избере един от релефните шаблони, да го постави под листа и да мине пространството с избрания от него цветен молив. Изображенията ще ожвивеят като по магия.

Творческият комплект включва 24 листа с 6 различни дизайна, 12 листа с различни текстури, 11 цветни молива и насоки с примери. Заниманията с играта ще стимулират фината моторика, ще развият креативността и ръчните умения, разбира се, насърчават и въображението.

Разгледайте нашия онлайн магазин, защото сме сигурни, че там ще откриете още много вълнуващи творчески комплекти. Изберете продукт и зарадвайте своето дете още сега.