Първи юни наближава и много родители сигурно вече мислят как да изненадат детето този път. Сигурни сме, че никой от вас не знае по-добре от какво има нужда мъничето и какво най-истински би го трогнало. Ако все пак сте затруднени и имате нужда от помощ, следващите идеи може би ще ви бъдат от полза.

Подарете подарък 

Разбира се, подаръкът е почти задължителна част от празника. Вероятно наскоро мъничето само е споделяло, че иска да има дадено нещо, опитайте се да си спомните и така няма да сгрешите с избора на подарък. Ако ли пък не, може да заложите на някои популярни предложения, с които детските усмивки са гарантирани, като например пъзел, плюшена играчка, хвърчило, топка, настолна игра, конструктор или пък някой творчески комплект.

Отидете на кино 

Киното винаги е добра идея да разнообразите деня си и да внесете цвят и настроение в детското ежедневие. Всяко дете обича да ходи на кино, да хапва пуканки в голямата зала и да се наслаждава на филма, било то анимационен или не. Всичко това в комбинация с вашата компания гарантирано ви дава един забавен и различен празничен ден.

Организирайте си пикник

Времето е слънчево, денят на детето е, у дома сте и искате да направите нещо различно. Ами чудесно, организирайте си пикник. Прекрасен начин да прекарате време сред природата и да се насладите на приятните температури навън. Пригответе си вкусна, свежа и здравословна храна, съхранете я в подходящи кутии или термо чанти, не забравяйте да вземете със себе си крати за игра, федербал или друга играчка за навън и се отправете към близкия парк, намерете вашето местенце и си подарете незабравими празнични емоции.

Посетете зоологическа градина

Животните са любими на всички деца и с посещение в зоологическата градина винаги ще развълнувате малчуганите.

Забавлявайте се заедно у дома 

Ако по една или друга причина нямате възможност да бъдете навън, то тогава организрайте празника у дома. Можете да украсите празнично двора и да играете през целия ден с вашето дете. Можете да викнете приятели, да рисувате с тебешири, да се пръскате с вода, да скачате на батут, да правите сапунени балончета или да ритате топка, възможностите са много.

Кративността ви ще роди безброй идеи, с които да подарите вълнуващ, усмихнат и безкрайно щастлив ден на детето си – помислете и организирайте истински вълнуващо приключение. И все пак не забравяйте, че за детето ви най-важно е вашето присъствие, бъдете заедно, усмихвайте се, споделяйте времето си и бъдете сигурни, че по-голям подарък от това няма.