Кулинарните приключения са на почит в много детски домове. Малчуганите обичат да подражават на мама и тати, а да бъдат помощници в кухнята е истинско удоволствие за тях. Позволете им да развихрят своето въображение и ги зарадвайте с тематичен подарък. Какъв да бъде той. Ето нашите предложения.

Bigjigs – Комплектът на готвача 

На първо място, разбира се, трябва да се облечем подобаващо. Въведете правило – в  кухнята без престилка и без шапка не се влиза! Така малчуганът ще приеме ролята си сериозно и удовлетворението ще бъде в пъти по-голямо. Комплектът се предлага в розов, син и бял на точки цвят и включва престилка, готварска шапка и ръкавица за фурна. О, има и още! Чудесни форми за сладкиши и дървена точилка допълват приключението. Запретвайте ръкави и се залавяйте за работа.

Bigjigs – Детски комплект за печене Млад готвач

Време е за вкусни печива! Комплектът на Bigjigs ще насърчи всеки млад готвач да развие своите умения! Включва тава за печене на мъфини, рамекин, форма за хляб, бъркалка, дървена точилка и шест формички за сладкиши. Децата ще открият още ръкавица за фурна и комплект мерителни лъжички, които ще вдъхновят и зарадват младежите да се насладят на творческо време в кухнята.

New Classic Toys – Кухненски метален комплект за готвене

Как да сготвим, ако нямаме подходящите за това тенджери и тигани? С този комплект всичко необходимо е тук. Аксесоарите са чудесно допълнение към всяка детска кухня. В тях бъдещите готвачи могат да приготвят различни ястия за цялото семейство, а с помощта на двете шпатули могат да бъркат ястията и да сервират.

Детски дървен комплект – Направи закуска – PlanToys

Закуската е сервирана! Този комплект включва чиния, сребърни прибори, филия хляб, половин авокадо, 2 листа бейби спанак, лента бекон, яйце със слънчева страна нагоре, гъба, резен домат и резен сирене. Какво повече му трябва на малкия кулинар, за да приготви изключително здравословна, вкусна и добре изглеждаща закуска! А сега е време да я опитаме.

Детска кухня

За да бъде играта колкото се може по-близка до реалното преживяване в кухнята, на помощ идват креативните детски кухни.  Моделите са много, цветовете са различни, дейностите, които предлагат – безкрайно интересни и рални. Изберете вашата и бъдете сигурни, че малкият ви готвач ще бъде пленен от новата си придобивка.

Богатството от артикули е голямо, насладете му се сега: https://mousetoys.eu/

Author

Светът на дървените играчки!