Малчуганите са любопитни хлапета с много въображение, те са смели и не познават никакви ограничения, обичат да творят, да опознават, да разбират заобикалящия ги свят и да развиват своето усещане за живот. Сменят често интересите си, защото как да разберат, че нещо не е за тях, ако първо не го опитат? Мъниците са учители за нас, възрастните. Начина, по който гледат на света, може да ни научи на много. Затова бъдете с тях в хобитата им, развивайте ги и насърчавайте потенциала им – непрекъснато, по всякакъв начин.

Днес поставяме фокус на динозавърската тематика, подготвили сме ви списък с няколко весели артикула, с които сме сигурни, че ще усмихнете всеки малък любител на праисторическите приятели. Няма да губим повече време, представяме ви 5 чудесни динозавърски подаръка.

Фигурка динозавър

Разбира се, няма как да не започнем с фигурките. Papo са създатели на невероятни творения, които си заслужава да получат вашето внимание. Изумително истински, презсъздадени до най-малкия детайл, фигурките им са наистина впечатляващи. А серията им с динозаври ще ви остави без думи. Големи и реални, готови да се впуснат в нови приключения, динозаврите ще забавляват детето ви, ще развихрят неговото въображение и ще го подтикнат да изживее безброй вълнуващи емоции. Освен за игра, фигурките са изключително подходящи и за колекция. Попълнете тази на вашето дете още сега и предизвикайте много детски усмивки.

Дървена балансна игра – Динозаври 

За феновете на динозавърските вълнения са помислили и приятелите ни от Apli. Тяхната чудесна балансна игра ще развие търпението и концентрацията на детето ви и ще забавлява с часове не само него, но и вас. Играйте, заедно с детето си, и вижте дали ще успеете да закрепите всички цветни динозавърчета върху дървената основа. Предизвикателството не е никак лесно, защото не трябва да поставяте произволна фигурка, а такава с цвят, който предварително ще ви се падне, мятайки зарчето. Забавната дървена игра ще бъде в помощ на мъниците и освен че ще забавлява децата ви, тя ще развие координацията, фината моторика и усета им за баланс.

Творчески комплект с печати и моливи – Динозаври 

Време е за игра с печати, но не какви да е, а именно – с печати-динозаври. Всеки малък любител на творческите забавления ще бъде щастлив да притежава този невероятен творчески комплект на Melissa & Doug. Неговата интересна тематика с динозаври ще впечатли силно малките изследователи. Комплектът съдържа 5 цветни молива, 8 различни тематични печатчета и мастилница в два цвята. Заниманията с продукта ще развият въображението и креативността на малчуганите, ще подтикнат развитието на творческия потенциал и ще предизвикат много детски усмивки, докато развиват и фината моторика на мъниците.

Триизмерен дървен пъзел – Динозаври

С този страхотен триизмерен дървен пъзел на Eichhorn детето ви ще се забавлява с часове. Следвайте инструкциите и ще можете да съберете свързващите дървени елементи, за да получите впечатляващ модел на динозавър с ефект на 3D конструкция. Продуктът е изработен от безвредни и безопасни материали, изцяло натурални. Дървото е податливо на оцветяване, така че вашето дете ще може да придаде индивидуалност на своя динозавър и да се погрижи с вдъхновение и въображение за неговия външен вид. Сглобяването на пъзела позволява на мъника да развие фини двигателни умения и да усъвършенства възприятията си.

Динозавър с дистанционно управление и ефекти

За финал, завършваме с нещо наистина интересно и много вълнуващо – невероятна атрактивна играчка. Динозаварът е с впечатляващи размери и е оборудван със светлинни и звукови ефекти. Устата му светва, когато се движи, а освен това от нея излиза и студена пара, имитираща огън. Толка истинско и реално, всеки малчуган ще бъде силно възхитен от подобна играчка. Продуктът е снабден и с високоговорител, чрез който се чуват звуци, имитиращи тези, издавани от истинските динозаври.

Това, разбира се, не е всичко, в нашия онлайн магазин ви очакват още много възможности, с които да зарадвате детето си, ако то проявява интерес към динозаврите. Разгледайте всички наши предложения и подарете усмивки на детето си. Не чакайте повод, а го направете още сега.

Author

Светът на дървените играчки!