Розов цвят, брокат, сладост и блясък – малките момиченца често са пленени от тъкмо тези елементи. Ако си имате някоя сладка и палава принцеса у дома, добре знаете за какво говорим. Искате ли да я зарадвате с подходящ подарък? Имаме някои чудесни идеи. Без повече розови приказки, започваме с ценните предложения сега.

Bigjigs – Дървен розов локомотив 123

Ако вашето дете е почитател на влаковите приключения, то със сигурност ще оцени високо розовото локомотивче, което може да допълни отлично вече наличната у дома влакова композиция. Магнитните съединители осигуряват съвместимост с всички други локомотиви и вагони в гамата Bigjigs Rail. Играчката е изработена с безопасни материали. Боите са на водна основа. Заниманията с розовото локомотивче развиват въображението и твоческото мислене.

Bigjigs – Комплектът на готвача – Розов

Детето ви обича да готви? Имаме чуден подарък за кулинарни забавления. Комплектът на готвача идва в розов цвят и включва престилка, готварска шапка и ръкавица за фурна. Към него има и форми за сладкиши и дървена точилка, с които детето да приготвя въображаеми десерти и да черпи своите кукли и приятели, докато стимулира ролевата си игра. Вкусно, нали?

Детска палатка – розова – Kruzzel

Ехаа, игра в палатка! О, да, всички деца обожават това! Детската палатка гарантира добро забавление за всички членове на домакинството и е чудесна идея за подарък, рисуващ усмивки по лицата на малчуганите. Децата обожават да се крият, да се забавляват на тайно място, което сами са сглобили, и да изживяват своите вълнуващи приключения. Сигурни сме, че индианското типи ще събуди силно любопитството им.

Bigjigs – Дървен комплект за чай – Розов

А сега, време е за чай! Този дървен комплект е с красив и нежен дизайн, в розови и бели цветове и е идеален за чаено парти с приятели. Комплектът включва общо 10 части (чайник с капак, две дървени чашки с чинийки, захарница с капак, две дървени лъжици, кана за мляко и поднос). Чаените приключения ви очакват!

Голям творчески комплект за рисуване – 168 елемента – Розов

Малките любители на изкуството, мислим и за тях! С този невероятен творчески комплект за рисуване детето ви ще превърне всички свои творчески идеи в реалност. Комплектът е функционален и включва общо 168 елемента, с които да творите. Всички те са прилежно съхранени в удобно розово куфарче. С него лесно ще можете да пренесете комплекта от едно място на друго, без да се притеснявате, че може да загубите някоя част. Изкушаващо, нали?

Още безброй неустоими розови идеи ви очакват в нашия сайт, не пропускайте да им се насладите сега: https://mousetoys.eu/

Author

Светът на дървените играчки!