Детските люлки са истинско забавление, което подарява радост, усмихва, стимулира развитието на двигателния апарат, насърчава координацията и помага за подобряване на баланса. С тях ще си осигурите весели моменти, които едновременно забавляват, но и се грижат за здравето на мъничето – чудесна комбинация, която със сигурност ще се хареса на мама и татко. Имаме някои интересни предложения за онези от вас, които искат да зарадват детето си с люлка, която обаче да може да се ползва и вътре. Време е да ви запознаем с тях. Сигурни сме, че ще ви усмихнем и ще ви помогнем с избора.

Детска дървена люлка – Заек 

Подарете много вълнуващи емоции на детето си с невероятното дървено люлеещо се зайче на Bigjigs. Люлката бързо ще се превърне в любима за мъника, сладкият дизайн ще привлече силно детското внимание.  Зайчето ще забавлява малчугана, като освен това ще бъде и чудесен декоративен аксесоар за всяко детско помещение. Продуктът разполага с предпазител, за да осигури максимален комфорт на детето ви и спокойствие на вас.

Дървена люлка – Мотор 

Разбира се, трябва да помислим и за интересите на момчетата. Дизайнът на тази невероятна люлка на Goki ще се хареса на всеки малък любител на моторите. Дървеният червен мотор ще предизвика много смях у дома, а люлеенето ще подобри значително баланса на детето ви и ще го научи да координира правилно движенията си. Освен това люлката е и чудесен аксесоар, който ще се впише идеално във всяка детска момчешка стая.

Текстилно конче за яздене с десен 

Мекото конче е оседлано и е готово за езда. То е с интересен десен на многоцветни триъгълничета, разполага с юзда, която малкият каубой да държи, докато го язди, както и със седло, което може да се маха и слага отново. От двете страни на главата на кончето има удобни за хващане дръжки. Люлеещата част е изработена от висококачествена дървесина. Люлката е подходяща за деца над 1-годишна възраст, а забавленията на нея няма да спират с часове, докато развиват фините моторни умения и баланса у мъниците.

Плюшена люлка – Слончето Дънди 

Запознайте се с Дънди – слончето-люлка. Плюшената люлка на Nici е с различни текстури и цветове, които ще засилят интереса на децата към играчката. Слончето е със своето малко слонче, което се намира в джобчето на люлката и може да се вади за игра. Люлката е подходяща за деца над 1-годишна възраст и е напълно безопасна за тях.

Дървена триколка – 2 в 1 

Тази невероятна дървена триколка на Janod е специално създадена за малките авантюристи, които искат да покорят различни пътища и да поучвстват свободата. Дайте им възможност да направят първите си опити с шофирането и ги зарадвайте с тази безкрайно сладка триколка, която освен всичко останало е и люлка. Дървената триколка е регулируема и може да расте, заедно с вашето дете. Когато мъникът е пораснал и се е научил да поддържа баланс, можете лесно да премахнете дървената основа за люлеене и да получите чудесен триколесен скутер. Неговият ретро стил ще плени малчуганите. Децата могат да управляват колелото сами с помощта на кормилото, което е свързано с предната гума. Запознайте детето си с удоволствието от карането на триколка и му подарете прекрасни вълнуващи изживявания.

Време е за приключения с люлки. Разгледайте и останалите ни предложения, които ще откриете в онлайн магазина ни, и изберете с какво ще зарадвате вашия мъник.

Author

Светът на дървените играчки!