Един от най-вълнуващите моменти за родителите е да видят как детето им прави своите първи стъпки. Децата растат бързо, всеки ден развиват своите умения и се учат непрекъснато – от всеки и от всичко. Присъствайте в техните важни етапи, подкрепяйте ги, давайте им свобода и забравете изцяло за ограниченията. Нека мъникът изживее детството си така, като го усеща, чувства и желае. Това е важно за него, и нито мама, нито татко трябва да подреждат, забраняват или ограничават. Свободата е в основата на радостта, която виждате в очите на малчугана. Подарявайте често играчки, защото те са невероятни учители, които не просто забавляват, а обогатяват възприятието на детето, помагат за физическите умения, развиват мисълта, подтикват въображението, насърчават креативността и още и още.

Ако вашето мъниче е вече на годинка, то чудесен подарък за него би била детската проходилка. В нашия сайт ще откриете голямо разнообразие, а в следващите редове ви предлагаме конкретни варианти.

Детска проходилка с кубчета

Предложението на Vilac ще привлече силно вниманието на малчуганите, сигурни сме, че семплите и нежни цветове, в комбинация с изчистения дизайн, няма да оставят и вас безразлични. Когато се измори от ходене, мъникът може да си почине и да поиграе с кубчетата, разположени в основата на проходилката. Те са различни и ще помогнат на детето с възприятията за цвят, форма и големина. Заниманията с проходилката ще насърчат двигателната активност на мъниците, а също така ще развият и тяхното въображение, пространствено мислене и координация. Тя има стабилна конструкция, заоблени ъгли с цел безопасност, гумирани колела и е боядисана с безвредни бои на водна основа. Занимателен и много полезен артикул, който ще бъде в помощ на детето ви и ще насърчи смелите му крачки.

Дървена проходилка с активности 

Помогнете на малчугана в неговото развитие и го зарадвайте с тази невероятна дървена проходилка на Ecotoys. Нейният семпъл дизайн и нежни пастелни цветове ще привлекат бързо детското внимание. Образователната проходилка не само ще бъде помощник в прохождането на вашето мъниче, но също така ще го забавлява с различни активности. Детето може да играе със спиралата с топчета, да сортира дървените фигурки, да мести, подрежда и учи. Цяло богатство от забавления, за да може играта да бъде разнообразна. Заниманията с играчката ще насърчат въображението и ще развият ръчните умения на мъниците.

Дървен уокър – Проходилка с активности 6 в 1 – Цвете 

Предложенията на Bigjigs също са много подходящи. Този техен дървен уокър ще насърчи движенията, наблюдателността и фината моторика чрез различни и забавни активности, които са вдъхновени от природата. Използвайте плъзгащото се бутонче, за да изберете между деня и нощта, а след това завъртете цветето, свържете трите калинки или пчелата като въртите блокчетата. Помогнете им да достигнат до цветята, като се движат по веригата от мъниста. Също така, не забравяйте и патенцата, които чакат да се насладят на водата. От двете страни на проходилката ще намерите и други забавни активности. От едната страна ви чака делфин, който иска да прави номера във водата, а от другата – три цветни формички с различни животинки, които трябва да са поставят на правилното място спрямо формата. Безброй весели часове ще подарите на детето си, ако изберете да го зарадвате с атрактивния уокър.

Дървен уокър с активности – Бърза помощ 

Този невероятен дървен уокър на Ecotoys е идеален избор за практична играчка, благодарение на която детето ви ще се научи да ходи и ще развие двигателните си умения. Играчката е мултифункционална и предалага различни забавления, няма да омръзне никога на децата. С нея те могат да научат цветовете, геометричните формички и наименованията им на английски език, да сортират и подреждат, със спиралата с топчета малчуганите ще развията координацията си ръка-око и ще подобрят ръчните си умения, а зъбчатите колела ще забавляват мъниците, докато се въртят. Разнообразните дейности ще осигурят истинска радост и ще предизвикат много детски усмивки. Освен Бърза помощ, този уокър се предлага и във вариант – Пожарна.

Не се колебайте да зарадвате мъника си още сега, насърчете неговата подвижност и му създайте усещане за увереност.