Имате ли традиция да окачвате коледни чорапчета около камината, които да напълните с изненади? Ако отговорът е да, то със сигурност вече обмисляте какво да крият те този път. Е, ние отново идваме на помощ и днес споделяме с вас някои интересни играчки, които са на достъпни цени и безпроблемно могат да влязат във всеки коледен чорап. Няма да губим повече време, а директно започваме с предложенията.

Цветни моливи в кутия 

За всички малки любители на творчеството, Rex London са създали тези невероятно сладки и много симпатични кутийки, в които се крият дървени цветни моливчета. Дизайнът им е толкова очарователен, че е невъзможно да ви оставят безразлични. Кутийката може да бъде на точки, с еднорози или с пандички. Подарете радост на детето ви, развийте творческия му талант и го накрайте да даде воля на своето въображение, създавайки различни произведения на изкуството. Цената на моливите е скромна, а радостта, без съмнение, ще бъде огромна.

Комплект детски пръстенчета 

За принцесите ви у дома, тези сладки пръстенчета са чудесен начин да предизикате усмивка на детското личице. Те са с малък размер и безпроблемно ще се поберат в коледния чорап. Пандата Мико и нейните приятели ще придадат индивудиален стил на детските ръчички и ще предзвикат много радост в детските очички. Весели пръстенчета на достъпна цена, невероятна изненада, която да скриете в тазгодишния коледен чорап.

Малка палитра с водни боички

За много худеожествени приключения, Rex London са създали тези невероятни водни боички. Те могат да бъдат част от всяко детско парти или от времето за творчество на вашето мъниче. Бочиките са опаковани в компактна метална кутийка и са в 8 различни цвята. Към палитрата има и четка. Можете да избирате измежду три изображения на кутийката – котето Куки, зайчето Бони и пандата Мико.

Детска дървена играчка мишле 

Сладка малка мишка, която ще подари много часове забавление на вашето мъниче. Играчката на Vilac е изработена от дърво и е на колелца, за да може да се движи и да усмихва децата. Скромната и цена и малките и размери я правят чудесен подарък, който да скриете в коледния чорап на детето ви.

Мини пумпал 

Пумпалът е играчка, която всеки помни от своето детство. Той е не само интересен и забавен, но и тренира двигателните умения на мъниците. При въртене пумпалът създава красиви и ярки образи, които допълнително ангажират вниманието на детето. Цветните предложения на Goki със сигурност ще предизвикат интерес.

В нашия сайт ще откриете още много малки играчки, които са оргинални и много забавни предложения. Разгледайте разнообразието и открийте това, което търсите.

Author

Светът на дървените играчки!