Днешният вълнуващ ден носи различни емоции на всеки. Довечера предстои да изпратим старата година и с вълнение, трепет и надежда да посрещнем новата. Ще бъдем в компанията на близки, приятели, роднини, ще имаме отрупани трапези с вкусна храна, пълни чаши и много, много любов в сърцето. Ще бъдем по-добри, по-смирени, по-вярващи, и не на последно място, по-истински. Празниците ни карат да се чувстваме различно, подсещат ни да бъдем до семейството си, да споделяме времето си, да живеем заедно. Но защо трябва да чакаме празник, за да променяме отношението си към близките, към света около нас, към живота и нашето възприятие за него?

Нека бъдем добри постоянно, нека всеки ден сме благодарни за това, което имаме, нека всеки ден вярваме в мечтите си, казваме „обичам те“, прегръщаме близките си и живеем истински…

Живеем в объркан свят, завладян от дигитални устройства, интернет пространството е превзело изцяло ежедневието ни и понякога наистина забравяме. Забравяме за истинските ценности в живота. А те не са си отишли, те са тук, при нас, до нас, около нас и вътре в нас, просто трябва да отворим очите си за тях, да им позволим да усетим емоцията им, да им се доверим, да ги поставим на преден план и да се научим да живеем отново с тях, както беше преди, както може да бъде и сега.

Общувайте с думи, които се чуват, и споделяйте тогава, когато можете да докоснете човека, на когото се доверявате. Прибягвайте до дистанцията на общуването през екраните само тогава, когато е невъзможно човекът да бъде до вас. Времето ни тук е ограничено и ако отлагаме срещите си с близките, заради ангажименти, удобство и комфорт, то рано или късно ще дойде момент, в който ще съжаляваме. Затова мислете навреме и никога, никога не отлагайте.

Мислете за най-съкровеното си желание в новогодишната нощ, вярвайте силно в неговото сбъдване, и нека Новата година го съживи. Бъдете смирени и добри, обичайте, раздавайте любовта си, топлете сърцето си с красиви емоции и откривайте светлината вътре във вас. Грейте, живейте, желайте и имайте!

Екипът на Маустойс ви желае весела новогодишна нощ, в която усмивките са широки, в душата е топло и светло, а около вас е шумно и забавно, споделено и истинско! 

Бъдете щастливи, приятели! 

 

Author

Светът на дървените играчки!