Всяко едно дете е чувало приказките за принцесите на звездното кралство и в тази статия ще ви запознаем с тях.

Небулия

Небулия е принцеса, която държи на приятелството и споделя всичко със своите най-добри приятелки. Една от тях е нейното коте Стела, което прави упражнения, за да е винаги във форма. Всъщност, двете с Небулия отделят време една за друга и ги правят заедно, което ги зарежда с много позитивна енергия.

Небулия намира вдъхновение от заобикалящата я среда във всеки един момент. Тя може да пресъздаде всичко, което и видяла в царството, в красива прическа. Също така, не спира да се упражнява, защото знае, че съвършенство се постига с практика. Нейното послание към нас е да се приемаме и обичаме такива, каквито сме, както и да не спираме да вярваме във възможностите си.

Петулия

Петулия една от най-добрите приятелки на Небулия. Както и подсказва името, тя обича да се занимава с цветя и не случайно нейният дом е розовата градина на звездното царство. Нейната най-добра приятелка и домашен любимец е Палома.

Палома е много по-енергична от Стела и не спира да се движи – бяга, скача, катери се и какво ли още не. Двете с Петулия обожават времето, което прекарват заедно сред природата. Всички, които живеят в красивата розова градина са приятели на Петулия и често тя ги нарича малки звездички, събрани в едно цяло.

Хобито на Петулия е да рисува. Тя вижда във всяко едно нещо вдъхновение и го пресъздава в красива рисунка. Посланието, което ни предава, е да се оглеждаме и виждаме красивото дори и в най-малкото нещо.

Хазалия

Хазалия живее близо до Петуния – в омагьосаната гора. Нейната стая е пълна с цвета, които разпръскват свежото си ухание от сърцето на самата природа. Хазалия отдава цялото си внимание за най-малкото цвете, стъбълце или каквото се сетите друго растение.

Нейната най-добра приятелка е Елана, която е не просто домашно животинче, а по-малка сестричка на Хазалия. Тя е научена от родителите си бъде справедлива, добра и обичаща. Нейното хоби е да създава различни фигурки от дърво на животинки, които подпомагат естествения цикъл на природата. Също като обитателите на омагьосаната гора, тя обича да хапва всякакви плодове и ядки.

Мариния

Мариния е водната принцеса на царството. Нейният дом е направен от черупка, а различните водни растения са част от нейното семейство. Нейната най-добра приятелка е Октавия, с която часове наред могат да се смеят.

Когато някоя звездичка се почувства самотна, Мариния винаги идва на помощ и я развеселява. От малка тя може да пее и това радва всички около нея. Друго нещо, което обича да прави заедно със своята приятелка е медитацията. Медитацията помага и на двете да се пренесат в света на мечтите и да се заредят с позитивна енергия, която да предадат на останалите.

Коралия

Коралия живее съвсем близо до Мариния. Както можете да се досетите от името, домът й е направен от корали. Вместо медитацията обаче Коралия обича да плува и това я зарежда.

Нейната най-добра приятелка е Лирия, която е много срамежлива, но Коралия винаги успява да я успокои. Призванието и на двете е да създават бижута, които да радват останалите. Също така, Коралия обича да помага на създания в нужда и да предава това желание и на останалите.

Изадора

Това е последната принцеса от царството. Нейната стая е оцветена с цветовете на дъгата и имаш усещането, че северното сияние започна оттам. Хобито й е да пише книги и намира вдъхновение за това в дома на Хазалия – приказната гора. До нея стига с помощта на стълба, която започва от балкона на Изадора.

Нейната най-добра приятелка е Аура. Тя обожава да пише, танцува, пее и вдъхновява Изадора по невероятен начин.

Ако искаш и ти да се докоснеш до магията на тези принцеси и да я пресъздадеш в твоя свят, то можеш да разгледаш и нещата, които са направени от тях тук.