Днес, в този специален за жената ден, е хубаво да се замислим за жестовете, които правим за жените в нашия живот, било то съпруги, майки, баби, сестри или дъщери, дали им показваме често своята любов и загриженост, или динамиката на нашето ежедневие редовно ни кара да забравяме колко мили и внимателни трябва да бъдем с нежния пол.

Жените заслужават да се чувстват обичани, ценени, уважавани. Не е нужно да чакате повод, за да изразите любовта си, можете да го правите постоянно с всякакви малки постъпки, значещи много. Всеки малък жест на внимание кара жената да бъде щастлива, усмихва я, прави я радостна, сияеща. Мила дума, сладка бележка, букет цветя, любим шоколад, всичко това са само малка част от жестовете, с които можете да покажете, че сте благодарни за нечие присъствие в живота ви.

В следващите редове ще споделим с вас още някои интересни, семпли, но много ефектни изненади, с които да зарадвате момичетата, които обичате.

Летящи пеперуди на ластик

Придайте оригиналност на поредния букет с цветя, добавяйки към него специална декорация. Летящите пеперуди с ластик са чудесна идея за целта. Те са красиви и нежни и ще бъде изключително ефектно да излетят от букета с цветя, който сте подготвили за подарък. Сами по себе си, пеперудите могат да бъдат съхранени и да се превърнат в спомен, който да напомня за милия жест.

Ветрило

Всяка жена обича да има различни аксесоари в дамската си чанта. Един много практичен подарък е ветрилото. Топлите месеци са съвсем близо, затова побързайте да осигурите комфорт на важните за вас жени в горещите дни.

Чадър

За топлите дни – ветрило, а за дъждовните моменти – чадър. Още едно полезно и практично предложение. Всяка жена ползва чадър и обича да има няколко, сред които да избира. Прибавете един към колекцията й и я накарайте да се почувства специална. Така тя ще се сеща за вас дори в дъждовните и мрачни дни. Идейно, нали? Подарявате обикновен чадър, а всъщност влагате мисъл и символика. Жестът ви ще бъде оценен, бъдете сигурни.

Кутийка за очила

Ако жената, за която е предназначен подаръка, носи очила, идейно предложение е кутийката за очила. Нещо толкова малко, но и ценно като жест, изразяващо вашата грижа, внимание и съобразителност. Няма да сгрешите с този семпъл, но и безкрайно значим подарък.

Картичка с послание

Дори не е нужно да купувате картичка. Можете да вложите цялата си любов и креативност и да създадете ръчно нещо специално. Измислете посланието сами, напишете го с вашия почерк, изразете чувствата си, дайте възможност на думите да докоснат сърцето на вашето момиче и ще се убедите колко големи са всъщност малките неща.

Не е трудно да зарадвате нежния пол, жестовете са безкрайни, сигурни сме, че и сами можете да измислите нещо креативно, с което да предизвикате усмивките на жените в живота ви. Правете го често, защото те го заслужават.