Тези симпатични животни от Праисторическата епоха събуждат интереса към себе си на много деца в днешно време. Ако и вашият малчуган е сред тях, то това може само да ви радва. Правено е проучване, което доказва, че мъниците, проявяващи интерес към света на динозаврите, растат по-умни и имат по-голям успех в по-късен етап от живота си.

Днес на пазара можете да откриете много дино-играчки, с които да зарадвате вашето мъниче. В следващите редове ще ви изброим някои от тях и се надяваме заедно да станем причина за много детски усмивки.

Дървен комплект – Т-Рекс чупи моста

За почитателите на движещите се играчки, този дървен комплект на Bigjigs е чудесен подарък. Той ще ви отведе на истинско динозавърско приключение. Докато влакът преминава най-спокойно, разяреният Т-Рекс ще разбие моста на две. Колко реалистично, нали? Игрите с компелкта са полезни за фините моторни умения, въображението и ролевата игра.

Динозавърска фигурка от Papo

Любителите на колекциите със сигурност ще оценят жеста, ако им подарите динозавърска фигурка, която да прибавят към вече голямата си колекция. Серията динозаври на френската фирма Papo ще се хареса, както на малките почитатели на динозаврите, така и колекционерите с голямото си разнообразие от видове. Ръчно рисуваните фигурки са пресъздадени до най-малката подробност, за да ви пренесат в ерата на динозаврите и да ви доставят истинско забавление. Смятате, че няма как да са създали всички видове, проверете и вижте сами голямото им разнообразие. 

Пъзели с динозаври 

Пъзелът е любима играчка на малки и големи, ако бъде тематичен и насочен към дино-приятелите, то със сигурност ще зарадвате някой малчуган, който е луд по света на динозаврите. Може да бъде стандартен, а също и тризмеерен. Какво по-готино от един почти жив дървен динозавър?

Динозавърски яйца 

Специално за всички малки археолози. С гипсовите яйце за изкопаване на Thames and Kosmos можете сами да намерите невероятен динозавър. В техния комплект освен гипсовото яйце, получавате и инструмент за разкопаване и скрита в яйцето фигурка на динозавър. Можете да привлечете вниманието на малчугана и с яйцето на Rex LondonИзлюпи си сам динозавърче.

Гумичка динозавър

За да бъдат любимите приятели на детето ви с него, дори и в училище, можете да подарите на мъника гумичка във формата на динозавър. Оригинално, нали?

Дървени печати динозаври

Кое дете не обича печати? Те са малки, сладки, цветни, забавни, създават истории, подаряват весели моменти и усмихват и малки и големи. Какво по-хубаво от това да рисуват фигурка на динозавър?

Това са само малка част от всички възможни динозавърски играчки. Открийте най-подходящата за вашето дете и го зарадвайте с оригинален и идеен динозавърски подарък.