Кучето – най-добрият приятел на човека. Тези толкова чаровни животинки, в очите на които можеш да откриеш не само подкрепа и желание да са близо до теб, можеш да откриеш любов, разбиране, уют, благодарност, очите им говорят, радостта от появата ти, не могат да я скрият, вълнението на тялото им, подскоците, милувките, толкова са чисти, искрени, истински. Приятелството с тях наистина е вълнуващо и те кара да се чувстваш жив. Ако детето ви обича кучета, то това може само да ви радва, знаейки, че мъникът е способен да изпита тези усещения от общуването с животно. Вероятно често детските очички са ви молили с надежда да им подарите домашен любимец. Ако все пак обаче смятате, че има пречки за това, поне на този етап, то следващите предложения може би ще забавят малко процеса и ще накарат детето ви да бъде щастливо, макар все още да няма четириног приятел у дома. Ето и с какъв подарък можете да го зарадвате.

Фигурка за колекциониране и игра – Куче 

Предложенията на Papo са толкова реалистични, изпипани до най-малкия детайл, сигурни сме, че ще накрате детето ви да се усмихне. Разгледайте сами предложенията в нашия сайт и изберете най-подходящата за вашето мъниче. А защо дори не дадете възможност на малчугана да направи цяла колекция, за която да се грижи, и в която да влага внимание и любов.

Детски пъзел – Кучета – 9 части  

Реденето на пъзел е толкова любимо занимание, не само за малките, но и за големите. Предложението на Larsen е създадено специално за всички любители на кучета и с него детето ще може да развие въображението, фината моторика, творческото мислене и сръчността си. Състои се от малки части и това позволява да се реди навсякъде. Можете да го вземете на почивката, на вилата или просто да прекарате малко време на терасата.

Купа за хранене – Меламин – Куче

Внесете цвят и настроение в ежедневието на вашето мъниче с тази симпатична купичка на Sigikid. Тя е изработена от 100% меламин и има сладка илюстрация на кученце. Купата ще се хареса със сигурност на всички мъници.

Творчески комплект за гравиране – Куче

Ето и едно интересно предложение за по-големите любители на кучетата. Красива гравюра със златна основа, създадена от Reeves. Освен че ще забавлява малчугана, картината може да послужи и като чудесна декорация за дома. За да я направите, трябва да използвате инструмента и да начертаете щрихи по контурите върху металната плочка за гравиране. Гравюрата е чудесен начин да развиете фината моторика, сръчността, креативността и творческото мислене на детето, като е добре да го наблюдавате в процеса на работа, тъй като има остри предмети.

Висяща декорация за детска стая 

Предложението на Goki ще придаде допълнително очарование на всяко детско помещение. Този люлеещ се екземпляр е много сладък и ще направи всяка детска стая едно щастливо и много вълнуващо място. Кученцето ще се задвижи, след като въженцето бъде дръпнато надолу. В края на въженцето има и забавно кокалче, което също ще се полюшва приятно. Продуктът е изработен от дърво и е боядисан в бои на водна основа.

Надяваме с нашите предложения да успеете да подарите усмивки на вашите деца. И все пак, напомняме ви, че нищо не може да се сравни с блясъка в детските очи, който ще откриете тогава, когато подарите истинско куче на малчугана. Не търсете причини да не се случи, направете детето си щастливо. Кучетата са приятели – най-добрите, не го забравяйте.