Любимият празник е на хоризонта и вероятно вече голяма част от коледното пазаруване е приключило. Въпреки това, всеки може да е забравил да помисли за някой приятел, роднина или близък, който е способен в последния момент да ви изненада с новината за своето присъствие на предстоящите празници. Ето защо ви даваме идеалното ръководство, което да ви отведе до финалната права, независимо дали пазарувате от името на тайния дядо Коледа в офиса или за далечния братовчед, който туко-що ви е съобщил, че ще ви посети в коледната вечер. Следващите предложения са практични, оригинални и способни да предизвикат много истински усмивки. Надяваме се да ви вдъхновят.

Скреч карта на света  

Можеш да отбележиш кои държави по света си посетил, като изтриеш съответното място на скреч картата. Всяка страна е оцветена в различен цвят, а самата карта е опакована в удобен тубос, което е я прави идеална за подарък. Зарадвайте любителите на пътешествията и ги накарайте да си припомнят отново и отново посетените места, изживявайки емоцията от пътуването повторно в съзнанието си.

Стилна тетрадка 

Изберете подходяща тематична тетрадка, съобразена с интересите на вашия близък, и го изненадайте с подобен практичен подарък. Всеки има нужда понякога да води записки, да си напомня с бележки за предстоящи събития, да се подсеща за дати или да води дневник, в който да записва най-важното, случило се през деня. Затова, ако изберете подаръкът ви да бъде тетрадка, едва ли има шанс да сгрешите.

Кутийка за очила 

Калъфчето за очила е идеален коледен подарък, който можете да си набавите веднага, дори в последния момент. Ако имате близък, който носи очила, може да сте сигурни, че предложението ни е полезно.

Бутилка за вода 

Кой не се нуждае от една допълнителна бутилка с вода? Полезно, практично, удобно и чудесно предложение, с което да зарадвате близките си и да осигурите коледен подарък, съвсем в последния момент.

Пъзел 

Пъзелите са истинско вълнуващо преживяване, което винаги ще ви спаси, ако нямате идея за подарък. Всеки обича пъзел-приключенията, а реденето на пъзел носи безброй ползи. Разнообразието е голямо и без проблем можете да съобразите интересите на вашия близък и да изберете нещо много специално. Помислете добре и сме сигурни, че идеята бързо ще се появи в ума ви.

Винаги можете да бъдете креативни и да измислите сами с какво да зарадвате любимите ви хора. Дори да сте забравили за нещо и да трябва да реагирате в последния момент, пак не се отчайвайте, идеята е във вас, просто развихрете въображението си. И разбира се, не забравяйте – най-ценният подарък е вашето присъствие.

 

 

 

Author

Светът на дървените играчки!