Въображението на децата е цяла вселена, до която ние трудно биваме допуснати. Или по-скоро не желаем да влизаме там, не смятаме, че сме способни. Пораснали сме и сме затворили вратата на тази вселена. Но тя винаги може отново да бъде отворена. Споменете си хубавите преживявания в детството, беше лесно да мечтаем, да имаме всичко, което въображението ни нарисува, и да се забавляваме по всякакви възможни начини. В детското въображение граници няма. Не се старайте да променяте това, оставете малчуганът да изживее своите приключения така, както ги усеща със сърцето си. Не спирайте поривите, желанията, мечтите, не режете крилете на детето, оставете го да лети свободно, не ограничайвайте действията му, а разширявайте неговите хоризонти.

Днес детската стая ще бъде превърната във вълшебна планета, а утре в земя, населявана от динозаври. Не смятате, че е възможно, попитайте малкия палавник и само вижте на какво е способен. За да допринесем за веселото настроение на вашето дете и за да помогнем на вас с избора на подходящ подарък, днес обвързваме темата за въображението с тази за една интересна, различна и много оригинална играчка, а именно – детските палатки. Често те са наричани и индиански типита, заради своя очарователен вид, който досущ напомня оригиналните такива.

Детските палатки са чудесна идея за подарък, която гарантира добро забавление за всички членове на домакинството. Децата обожават да се крият, да се забавляват на тайно място, което сами са сглобили, и да изживяват своите вълнуващи приключения. Сигурни сме, че индианското типи ще събуди силно любопитството им. С палатката детето ви може да се забавлява у дома, в детската градина или дори в двора. Бързо тя ще се превърне в любима играчка и ще осигури безброй весели часове. В нашия сайт ще откриете разнообразни варианти.

Може да изберете предложението на Djeco – ярко оцветена палатка с ориенталски мотиви, която ще е чудесна за игри у дома или дори за усамотено четене на книжка. В нея могат да се сложат и меки възглавнички за повече уют. Тя е с очарователни прозорчета и отварящата се вратичка. Подходяща е за употреба на закрито и се изисква монтаж от възрастен. Djeco предлагат още индианско типи и детска палатка във формата на къща.

Сигурни сме, че и детското типи на Bigjigs няма да ви остави равнодушни. Децта ги очакват незабравими игри с тази цветна палатка. Тя е чудесна за игра на криеница или просто за мързелив следобед с книжка в ръка. Изобразена е с цветни триъгълничета, които ще са интересни на децата, а прозорчетата могат и да се затворят. Типито се сглобява лесно и става с големина 172 х 120 х 120 см.

Предложения с весели идеи имат и Ecotoys. Изберете вашата палатка и зарадвайте малчугана още сега. Вълнението в очите му ще бъде наистина голямо, а въображението му, без съмнение, ще се развихри и ще стигне неподозирани висоти.

 

Author

Светът на дървените играчки!