Конструкторът – играчка от миналото, която и днес все още предизвиква същия интерес в малчуганите, какъвто преди будеше в нас. Играта с малките цветни парченца, които могат да се сглобяват и да изграждат впечатляващи и много разнообразни по своя дизайн конструкции, е истинско вълнение за децата. Сигурни сме, че и родителите често се изкушават и сядат да редят, заедно със своето дете. И това е чудесно, защото общите споделени моменти днес, се превръщат в красиви топлещи спомени утре. И ако детската играчка ви дава повод за споделено забавление, то се впуснете в него с цялото си внимание и ангажираност.

В днешата статия отдаваме почит на конструкторите и споделяме с вас някои иновативни варианти, които се различават значително от стандратните предложения, но пък са също толкова интересни и вълнуващи. Няма да губим повече време, нека започваме.

Гъвкав конструктор Creatto 

Невероятното ново и много различно предложение на Thames & Kosmos ще събуди силно детското любопитство и ще подари много креативни часове на малчуганите. Creatto е лесен за сглобяване, гъвкав конструктор от два основни компонента, които могат да бъдат свързани в безброй 3D творения. Гъвкавите, но трайни пластмасови плочки се сглобяват бързо и лесно и не изискват допълнителни материали или инструменти. Магическият комплект включва много на брой части Creatto, лента с LED светлини и инструкции за сглобяване на различни фигури, възможностите са неограничени, стига да умеете да ползвате добре своето въображение. В сайта ни ще откриете варианти в различни цветове и с възможност за сглобяване на различни животни и не само.

Детски конструктор – ROBOFLEX 

Новият забавен конструктор на Smartgames е чудесно предложение за всеки малчуган, обичащ роботите. Комплектът съдържа 12 магнитни части, с помощта на които детето ви може да развие своята креативност и да създаде свои собствени гъвкави, луди роботи. Задачата е изключително лесна – изберете магнитни части, огънете ги, разтегнете ги, съединете ги и дайте воля на своето въображение. Гъвкавите, разширяеми магнитни ленти ще помогнат на новите роботи да скачат, летят и какво ли още не. Може да предизвикате още повече уменията на детето си и да го зарадвате с обогатения комплект – ROBOFLEX PLUS .

Детски конструктор с дървени камъчета 

Още едно ново и различно предложение за любителите на конструкторите е този невероятен продукт на Janod. Играчка ще даде воля на детското въображение и ще предизвика малчуганите да създадат различни конструкции с помощта на 20-те дървени елемента, които наподобяват камъчета. Те са в разнообразни пастелни цветове и се различават по големина и форма. Докато се занимава с тях, детето ще се научи на баланс и креативност. Дървените камъчета могат да се комбинират по всякакъв начин и предлагат богатство от забавления. Размерът на по-големите камъни е 12 x 2.5 x 6 см.

Дървен конструктор – Полицейски автомобил

Всяко дете ще се забавлява с невероятния дървен конструктор на Classic World. Комплектът съдържа общо 50 части, с които всяко мъниче може само да си сглоби впечатляваща полицейска кола. Освен това са възможни и други забавни конструкции, което осигурява разнообразна и продължителна игра. Заниманията с продукта ще развият фината моторика, креативността и логическото мислене на децата, ще насърчат още въображението и ролевата игра.

Изборените варианти тук са само малка част от богатството, криещо се в онлайн магазина ни. Сигурни сме, че там всеки ще открие по нещо, с което да зарадва малкия си палавник у дома. Разгледайте, потърсете и открийте!

Author

Светът на дървените играчки!