Да се научиш да познаваш времето може да се окаже безкрайно лесна задача. Няма конкретна възраст, в която децата трябва да започнат безпроблемно да се ориентират колко е часа. Всяко дете е индивидуално и се развива по различен начин. Затова не притискайте малчуганите, просто бъдете до тях и търпеливо ги изчакайте да прояват сами интерес в една или друга област. За да предизвикате техния интерес към часовника, може да зарадвате мъниците с подходяща играчка. Каква да бъде тя? В следващите редове ще откриете интересни предложения.

Комплект стикери – Часовник

Стикерите са много любими на повечето деца. Ако сте решили, че детето ви е готово да научи часовника, един добър пръв вариант са стикерите на Apli. Те са удобна и практична игра, която е свързана с познаването на часовника. Докато си играе детето се научава да разпознава часовете и минутите. Различните апликации помагат също и за обогатяване на речниковия запас на малчугана.

Дървен сортер – Многоцветен часовник 

Чудесеният дървен часовник – сортер от Viga е с 12 геометрични фигури в 12 различни цвята. С него можете да помогнете на детето не само да научи числата, но и да разпознава часовете, както и цветовете. 3D пъзела е изцяло изработен от дърво, а различните елементи са изрисувани в ярки цветове с безвредни бои. Чудесен подарък или помощно средство за деца в предучилищна възраст.

Мини часовник

Малка, практична, много удобна и полезна играчка е и часовникът на Goki. Той е изработен от дърво и на него са отразени часовете и секундите. Местейки стрелките детето се научава да познава часовете и минутите. Боядисан е с нетоксични бои, които са напълно безвредни за здравето.

Детски образователен дървен часовник със сметало 

Часовник и сметало в едно – чудесно предложение от Brio, което ще бъде в полза на всеки първокласник. Продуктът е класическа играчка за ранно и забавно запознаване с цифрите, броенето и познаването на часовника. Играчката е изработена от дърво и пластмаса, боядисана с бои на водна основа, с десет многоцветни мъниста и часовник с местещи се стрелки. Часовникът със сметало е не само полезен за децата, но и ще бъде чудесна декорация за всяка детска стая.

Дървен часовник и календар

Bigjigs също имат много добро предложение. Тяхната интересна и цветна дървена дъска включва голям часовник и календар. Докато играе вашето дете се учи да разпознава часовете, дните и сезоните. Със красивия си и ярко оцветен дизайн, продуктът е идеално допълнение за всяка детска стая. Учи детето ви на сръчност и координация.

В нашия сайт ще откриете още много предложения, с които да помогнете на малчуганите да се научат лесно и бързо да познават часовника. Разгледайте ги – сигурни сме, че ще откриете това, което търсите.