Предстои ви ново, вълнуващо пътуване, и разбира се, трябва да преминете през задължителната част от подготовката, а именно – събирането на багажа. Ако имате вкъщи един палав малчуган, който държи да има отделен куфар за своите вещи, то забавата е гарантирана, не само у дома, а също и на път. Как лесно да организирате багажа на детето, за да бъде то щастливо, чувствайки се като голям, самостоятелен човек с лично място за съхранение на дрешки, вещи и играчки, предстои да разберем в следващите редове.

Децата държат много на самостоятелността, затова когато тръгвате на път е добре да ги зарадвате, предоставяйки им възможност да съхранят на отделно място своите предмети.  Детските куфарчета на Goki със сигурност ще накарат мъничето да се усмихне, защото са весели, цветни и забавни. Техните илюстрации ще усмихнат дори и вас. Не са обемни, нито пък са прекалено малки, лесни и удобни за носене са, дори и от малките ръчички.

Още по-весели и атрактивни са предложенията на Rex London. Те са комплекти, включващи три куфарчета, като може да избирате сред Веселите плодове, Пандата Мико и приятели, Космос, Ламата Доли и Ленивецът Сидни. Всички те са безкрайно сладки и симпатични и ще направят пътуването ви цветно и изпъленено с настроение.

За кратко пътуване или за почивка на село при баба нужният детски багаж или поне по-голямата част от него може да съберете и в куфарчетата на Djeco. Не се безпокойте, ако навън времето е лошо – куфарчетата са водоустойчиви. Вътре разполагат с голямо отделение и с две по-малки джобчета. Закопчават се с двупосочен цип, а пренасянето е лесно, тъй като има удобна дръжка.

Не забравяйте и за козметичните несесери за път. Те са практичен и удобен начин, по който да отделите от останалия багаж четка и паста за зъби, сапун, гребенче, кремче, лепенки за рана, клечки за уши и каквото друго се сетите, че може да е нужно на детето ви.

Често много практични за път за малките детски ранички. Те са удобни за еднодневни екскурзии, в които е нужно да се вземе малко багаж.

И след като вече сте подредили и опаковали прилежно всичко, етикетите на Rex London ще придадат допълнително очарование на детския багаж. Те ще са в помощ на пътешествениците, за да не изгубят багажа си на летището или в автобуса. На него могат да се запишат името на собственика, адреса, както и телефонния номер. Закачат се посредством регулируема катарамка.

Освен нужните дрешки, помислете и добре за играчките. Те са съществена част от всяко детско пътуване. Нека детето ви само избере не само тях, но и всичко останало, което иска да вземе, разбира се, ако трябва направете промени и обяснете на мъника защо те се налагат. Важно е обаче да не забравяте да му давате свобода при избора. Тя го кара да се чувства уверен, голям, зрял и самостоятелен. И му показва, че вие му се доверявате.