Ако детето ви скоро има рожден ден и все още не сте измислили как да направите деня му възможно най-празничен и весел, то следващите редове са за вас.

Украсете двора 

Всяко детско парти се нуждае от чудесна украса, за да бъде весело, цветно и забавно. Развихрете въображението си и дайте всичко от себе си, за да превърнете двора от място за почивка в място за приключения и игри. Нека има колкото се може повече цвят, за да бъде и настроението на ниво.

Задайте тема на партито

Всяко мъниче вероятно си мечтае за свое детско парти, което да бъде незабравимо. И вероятно във всяка детска главичка има конкретни идеи за това как празникът да бъде вълшебен. Попитайте малчугана иска ли партито му да има зададена тема, тортата с кой анимационен герой да бъде, децата как да са облечени, игрите в какъв стил да са… Отговорите бързо-бързо ще завалят. Хубаво е всяко парти да бъде насочено към дадена тема, която силно вълнува детето ви – може това да бъде космос, смърфове, светът на принцесите, или пък на рицарите, възможностите са безкрайни.

Създайте красиви покани 

Поканите са задължителен елемент от всяко детско парти. Децата искат да поканят своите приятелчета, давайки им нещо наистина идейно и красиво, затова се постарайте с изработката им. Много по-хубаво би било, ако ги направите ръчно и активно включите в процеса детето си. Ако нямате нужното време и търпение, то тогава може да закупите покани, на пазара се предлагат оригинални варианти, така че сме сигурни, че ще си харесате нещо по ваш вкус.

Направете заедно с детето си домашна торта

Парти без торта не е истинско парти. Вместо да поръчвате скъпи, големи и сложни за разрязване торти, можете да си подарите хубави, споделени в кухнята моменти с вашето мъниче и да си направите празничната торта сами. Не е задължително да бъдете кулинарен специалист, за да се справите успешно. Вложете внимание, изпипайте детайлите, забавлявайте се и бъдете сигурни, че направената у дома торта ще зарадва детето много повече. Не забравяйте и за свещичките.

Раздайте маски на гостите 

Ако гостите имат маски, съобразени с темата на партито, то забавлението ще бъде още по-голямо. Затова и те са чудесен варинат, с помощта на който да вдигнете нивото на партито на вашето дете и да предизвикате колкото се може повече усмивки.

И последният ни съвет е да бъдете до детето си, да присъствате на партито и да споделяте детските емоции, бъдете сигурни, че за мъниците по-голям подарък от това няма.