Ако детето ви е почитател на всичко звездно и галактично и искате да му подарите нещо специално, което да бъде тематично, то ние имаме някои чудесни предложения за вас.  Подхранете въображението на вашия мъник, като промените дизайна на неговата стая.

Важна стъпка от преобразяването на обикновената детска стая в космическа, е осветлението. За да превърнете пространството в място, където детето ви да си мечтае за междугалактически приключения, може да помислите за вариант, в който при изключена лампа, в тъмните ъгли на тавана да има минимално осветление, наподобяващо нощно блещукане. За шкафчето до леглото, можем да ви предложим, една сладка ракета, мекото сияние от която, е идеален фон за историите преди лягане.

След като сте се погрижили за космическото осветление в стаята на детето ви, може да допринесете за галактическото усещане с някои забележителни аксесоари. Предлагаме ви например едно образователно табло за стена на английски език. Продуктът включва информативни откъси за планетите, фазите на Луната, космическите совалки и др. Таблото събира в себе си всичко най-важно за космоса, което детето ви, като любител, трябва и би искало да знае.

Чудесна декорация за стената или тавана на помещението са забележителните светещи в тъмното стикери. Те ще светят, когато лампите бъдат загасени, а навън е нощ, придавайки уют и спокойствие на мъника ви, докато е на пътешествие из своето космическо приключение.

За да доближите още повече детето си до Космоса може да го изненадате с някой от атрактивните часовници, които предлагаме –ракета или астронавт. Всеки от тях би бил чудесен начин да добавите цвят и индивидуалност към детската стая.

И не на последно място, не забравяйте, че ключа за организираната детска спалня са голямото свободно пространство и мястото за съхранение. И щом сме на космическа вълна, защо да не се сдобиете с три удобни и много практични космически куфарчета за съхранение.

Последните щрихи, които можете да добавите в детската стая, оставяме на вашето въображение. При нас можете да откриете безброй идеи. Oсвен всичко изброено до момента, предлагаме и други космически артикули – лепенки за рана, пъзели, шишета за вода, готварски престилки, раници и много други. Можете да разгледате голямото разнообразие тук: https://tinyurl.com/y5b2t2tq

За финал споделяме с вас още една идея. Ако искате да накарате детето си да се почувства истински астронавт, може да го зарадвате, подарявайки му костюм, с който космическото преживяване да стане съвсем реално.

Надяваме се да сте открили междузвездно вдъхновение из тези редове.

 

Author

Светът на дървените играчки!