Празничният декември е тук, дните му бързо ще отлетят и любимата коледна нощ ще донесе своята магия във всеки дом. Дали вече избрахте коледните подаръци или все още се колебаете с какво да изненадате вашите близки? Ние отново сме насреща и сме готови с нови разнообразни предложения. Надяваме се да ви вдъхновим, да ви помогнем с избора и най-вече – да ви заредим с празнично настроение. Днес, освен подаръци за децата, ще ви предложим и нещо, с което да усмихнете мама и татко. Да започваме.

Комплект дървени строителни блокчета с подложка

Обича ли детето ви да строи? Ако отговорът е да, значи вече имате чудесен подарък. Този невероятен комплект с дървени строителни блокчета на Ecotoys ще предложи на малчуганите часове забавление. Комплектът включва 115 елемента, с които може да бъде построен цял град. От различните цветни блокове могат да се сглобяват различни видове жилищни и обществени сради, а с останалите елементи можете да придадете още по-реалистичен вид на вашия град, защото те включват: 6 колички, хеликоптер, дървени пътни знаци, фенери. Цялото това богатство от аксесоари ще позволи разнообразие в игрите, ще развие въображението и креативността на вашето дете. На гърба на блоковете можете да намерите букви от английската азбука и цифри. Така, докато играе, малчуганът ще направи и първите стъпки към четенето и писането. Към комплекта е включена и постелка, която при желание, можете да използвате за основа, върху която да строите. Всеки път градът може да бъде построен по нов начин. Заниманията с продукта ще развият и творческата страна в мъника ви.

Дървена образователна магнитна дъска – Лаптоп

С тази невероятна дървена магнитна дъска, изцяло наподобяваща лаптоп, ще създадете много весели моменти на своето дете. С дъската малчуганът ще се забавлява до безкрай, защото тя предлага различни занимания. Комплектът включва черна дъска с тебешир и гъбичка, магнитна дъска, играчка дървен телефон, магнитни буквички и цифри (цели 78). Зарадвайте малките художници, любителите на магнитните игри и любиптковците, които силно се вълнуват от буквите и цифрите. Играчката много добре ще развие креативността и въображението на вашето дете, като освен това ще насърчи първите стъпки в ученето на писане, четене и смятане.

Дървен 3D пъзел с механизъм – Фабрика за роботи

Този невероятен дървен пъзел е чудесен подарък не само за деца, но и за възрастни. Всеки любител на пъзел-приключенията ще бъде щастлив да го притежава. Дървеният пъзел се състои от 598 дървени елемента, които са предварително изрязани с лазер, което позволява лесно да бъдат извадени от дъската. Дървените елементите се сглобяват много лесно и не е необходимо използването на лепило и специални инструменти. Само трябва да следвате дадените инструкции. Свързващите части са отрязани прецизно и се отделят лесно като ги натиснете с пръсти. Механичният пъзел е екологичен, изработен от висококачествено дърво и има приятен, лек аромат, а също и нежен допир. Заниманията с него развиват инженерни умения, пространствено мислене и фини двигателни умения.

Маска за сън с торбичка – Астриди

Ето и нещо интересно, с което да усмихнете майката. Направете часовете, в които тя си почива, безкрайно комфортни и стилни с невероятната маска за сън на Rex London. Маската за сън идва в красива торбичка, в която да се съхранява, а подаръчната опаковка изпъква със своята изтънченост. Ластикът на маската приляга на всяка глава. Направете подаръка още по-специален и добавете към него ветрило от същата серия.

Дървена игра 2 в 1 – Шах и табла

Всеки обича настолните игри, зарадвайте ваш близък с нещо стандратно, но и много ценно, което ще ви подари споделени сплотени моменти и много усмихнати спомени. Играта на Bigjigs е чудесно предложение. Две класически игри в едно – шах и табла. И двете игри стимулират логическото и стратегическото мислене.

Избирайте бързо коледен подарък, опаковайте старателно и с нетърпение очаквайте вълнението в очите на близките ви. Не забравяйте, че преди всичко е важно да бъдете заедно, подръците могат да бъдат много символични и малки, важен е жестът.