Кой не обича подаръци? Емоцията, която те ни носят, вълнението, с което ги отваряме и трепетното очакване на изненадата от това какво се крие в красиво опакования пакет, винаги са повод за топли, широки усмивки. Но всъщност по-скъп е жестът на подаряването, идеята, вложена в него, любовта, с която той е избран и поднесен на близкия човек. Ако искаме подаръкът ни да бъде оценен, важно е да покажем, че е избран с внимание. Затова ви съветваме винаги да избирате подаръци за вашите близки именно с идеята, че същината е самият жест и помнете – много често по-голяма радост носят малките, а не големите неща.

Коледа е хубаво време, в което да покажем, че мислим за скъпите до нас хора. Ако все още не знаете какво да сложите под елхата тази година, може да откриете нещо полезно в нашите идеи като този път сме помислили за мама и татко. Защото всеки заслужава подарък, нали?

За мама

Майката повече от всеки друг има нужда да усеща вниманието ни, нашата  загриженост и любовта ни към нея. Затова е добре да помислим за нещо индивидуално и специално, с което да я зарадваме в коледните дни. Какво ще кажете например да направите нощите и спокойни и уютни с помощта на маската за сън на Rex Lonodn? Внесете комфорт в съня й със стилна, красива и качествена маска. Ако пък майка ви носи очила, може да подновите нейното калъфче с нова, дизайнерска кутийка за съхранение на очила. А защо да не внесете цвят в иначе сивото ежедневие на вашата майка с помощта на атрактивна чаша с капак? С топла напитка в ръка разходите стават още по-приятни, всеки ще се съгласи с това. Друг подходящ подарък могат да бъдат сгъваемата торба за пазаруване – нещо удобно, практично и предпазващо околната среда, ветрилото, което ще помогне в борбата с жегите през лятото, или пък идейната метална кутийка за хапчета с огледалце – удобен аксесоар за ежедневието, малък и удобен, побиращ се безпроблемно във всяка дамска чанта, дори и в джоб. И макар подаръците да са важни, не забравяйте – за всяка майка най-скъпият подарък е вашето присъствие.

За татко

Винаги е трудно да измислим нещо оригинално като подарък за бащата. Трудно е, да, но в никакъв случай не и невъзможно. Ето и с какви предложения сме готови да помогнем ние. Как ви звучи например да изненадате баща си с инструмент за всичко? Интересен на вид и много полезен, този подарък без съмнение няма да остави баща ви равнодушен. Инструментът прилича на кредитна карта, но не е. Той е мултифункционален, към него има калъфче от изкуствена кожа, в което да се съхранява. Върши работа на цели 16 инструмента: 4 вида отверки, 6 вида гаечни ключове, отварачка за бутилки, отварачка за консерви, линия, белачка, стойка за телефон и отварачка за кутии. С джобни размери е и това го прави още по-практичен. Ако искате да сте сигурни, че подаръкът ви ще влезе в употреба, може да зарадвате своя баща и с фенерче. Кой няма нужда от хубаво и здраво фенерче? Изберете нещо компактно и с интересен дизайн и ви гарантираме, че няма да сгрешите. Може да зарадвате таткото и с мини количка на любима марка. Колекционер, или не, атрактивните колички ще усмихнат всеки. Само изберете точната марка и цвят и изненадата е сигурна. И за финал ви предлагаме нещо различно и много оригинално – метален ключодържател за банкноти. Неговият притежател винаги ще има в себе си банкнота за спешни случаи. Той е изработен от метал и е с отвинтваща се капачка, която ще пази парите на сигурно.

Време е да се потопим във вълнуващите празнични усещния. Дали ще изберете да подарите нещо материално или ще се спрете на емоцията като жест, избирате вие. Нека помним, че единственото важно и най-ценно на предстоящите празнични дни е да бъдем заедно и да покажем любовта си на своите близки. Как ще го направите? Това зависи единствено от вас…