Влезна ли вече коледният дух във вашия дом? Време е! Коледните и новогодишните празници са зад ъгъла и скоро тяхната магия ще ни завладее изцяло. А дали сте готови с подаръците? Да, има още време, но все пак съвет от нас – не оставяйте за последния момент тази важна, важна задача. Маустойс обича да помага и ето ни отново – тук сме, с чудесни идеи и списък с играчки – не какви да е, а на изкушаващи промоционални цени. Хайде, да видим кои са те.

Започваме с Модерна дървена кухня с 30 % намаление, само за 166.53 лв. Снабдена с всичко необходимо, за да влезе малчуганът в ролята на готвач. Играчката е изработена от висококачествена дървесина, което значително влияе върху продължителността на нейното използване и безопасността и здравето на децата. Това е вечно предложение, което ще зарадва всяко дете. Благодарение на класическия си вид,  кухнята може успешно да изпълни и декоративна функция и да украси детската стая.

Помислили сме още и за малките художници. Зарадвайте ги с Голям творчески комплект за рисуване – 168 елемента – Розов на цена от 19.65 лв. Продуктът е подходящ както за начинаещи художници, така и за по-опитните в областта. Комплектът е функционален и включва общо 168 елемента, с които да творите. Всички те са прилежно съхранени в удобно розово куфарче. С него лесно ще можете да пренесете комплекта от едно място на друго, без да се притеснявате, че може да загубите някоя част. Нека творческите идеи на малчо да оживеят сега!

Обичате ли марката Bigjigs? Ние обожаваме техните творения. Ето защо в момента в нашия сайт ще намерите разнообразие от промоции на техни играчки.

А сега, на вашето внимание, поредното коледно чудо, което може да намери място под елхата във вашия дом – Eichhorn – Зоологическа градина играчка. За децата, които са страшни почитатели на животните, уверяваме ви, този подарък ще плени сърцата им! Комплектът включва дървена постройка, клетка и множество огради с размери 36 х 21 см. Веселите истории за животни ще станат още по-вълнуващи, когато вашето дете добави свои собствени фигурки.

Влизайте в сайта, пълно е с изненади: https://mousetoys.eu/ 
Последвайте ни в Instagram, изненади ви очакват и там: https://www.instagram.com/mousetoys.eu/

 

 

Author

Светът на дървените играчки!