Детското ежедневие е пълно с игри и усмивки, приключения и предизвикателства, грешки, опити, понякога сълзи. Децата се учат постоянно, обогатяват своите възприятия, развиват своите умения и способности, с любопитни очи търсят и откриват всичко онова, което желаят. Както не веднъж сме казвали, играчките са от основополагащо значение за малчуганите. Чрез тях те опознават пъстротата на заобикалящия ни свят. Много често мъниците проявяват особен интерес към едни по-специфични игри, а именно – креативните комплекти. Ако и вашето дете е сред обичащите да творят хлапета, сме сигурни, че със следващите предложения ще му подарите усмивки, весели моменти и много радостни занимания.

Творчески комплект – Неонови блестящи балерини 

За малките любители на творческите забавления, Janod са създали този различен творчески комплект. Танцьорите на Парижката опера се качват на сцената, а децата трябва да се погрижат за тоалетите и украсата. Докато се забавляват да създават приказните картини на вълшебния свят на танца, малчуганите ще развият своите креативност, въображение и сръчност. Комплектът съдържа 3 картини, които мъниците трябва да украсят с помощта на тубичките с блясък. Всяка каритна е с размер 20,7 x 11,8 см. Използвайки включената в комплекта шпатула, детето премахва малките парченца хартия, които предпазват лепкавите части на картичката. След това блясъка внимателно трябва да се залепи и да допринесе за магичното вълшебство.

Креативен комплект за оцветяване с флуоресцентни маркери

Невероятният креативен комплект на Janod ще зарадва всички малки любители на оцветяването. Забавлявайте се с часове, докато карате впечатляващите изображения да оживяват пред очите ви. Оцветяването на картините изисква търпение и концентрация. В този творчески комплект ще намерите всичко необходимо, за да направите 5 страхотни дизайна с помощта на флуоресцентните маркери. И петте изображения включват зашеметяващо подробни илюстрации на животни. След като приключите с оцветяването на илюстрациите, можете да покажете произведенията на изкуството, прибавяйки към тях специалната картонена рамка, която ще откриете в комплекта. Картите са с размери 20,6 x 24,3 см.

Творчески комплект – Копчета и прежди 

Различно, иновативно и много интересно забавление предлага този творчески комплект на Janod. Той се състои от 4 дъски със снимки, които изобразяват балон, слон, космическа ракета и двуетажен автобус. Илюстрациите могат да се украсят, чрез залепване на картонени копчета с различни размери и като се зашиват шарки с цветни конци. Работата с комплекта подобрява сръчността, стимулира въображението и учи на концентрация. Комплектът съдържа 50 картонени копчета, 4 дъски със снимки, 4 цветни конеца, безопасна пластмасова игла и книжка с инструкции и шаблони.

Творчески комплект – Пресъздай сезоните с перлена боя 

Невероятният творчески комплект на Janod ще забавлява малките любители на изкуството и ще им подари безброй весели часове. Перлени бои и свят, пълен с поезия и романтика, ще заплени детското внимание. Комплектът включва четири фантастични картини, посветени на четирите сезона на годината. Използвайки перлена боя, децата ще придадат блясък на всяка отделна картина, ще упражнят своята креативност и ще развият въображението и сръчността си. Изображенията са с размер 20,6 x 24,3 см.

Разгледайте сайта ни и открийте още много разнообразни комплекти за креативност и вълнуващи творчески изживявания. Зарадвайте малчуганите и развийте тяхното въображение.