Любимият празничен декември е тук. Време е за интересни подаръци, вдъхновяващи изненади и много топли емоции. Скоро децата с вълнение ще обикалят коледната елха, отваряйки цветните пакети около нея, щастието ще свети в очите им, а вашето сърце ще бъде пълно с любов и топлина. Ако все още не сте измислили с какъв подарък да зарадвате вашия малчуган, днес сме ви подготвили отново някои атрактивни предложения, специално насочени към онези дечица, за които творчеството е смисъл, вдъхновение и радост. Ако мъникът обича да твори и да създава със своите собствени ръчички приказни произведения на изкуството, следващите играчки със сигурност ще привлекат вниманието му.

Творчески комплект – Направи си картина от пирони и конци 

За творчески настроените малчугани Goki са създали този невероятен креативен комплект, с помощта на който те ще могат сами да си създадат впечатляващи атрактивни картини от пирони и конци. Творческият комплект включва в себе си дървена подложка, върху която с помощта на шаблони да бъдат изобразени от конци и пирони сърце или звездичка. Следвайте очертанията, за да забиете пироните на правилните места, изберете цвят и преплетете конеца. Готовата картина можете да подарите на близък или да използвате за декорация у дома. Различно и много забавно занимание, което ще развие сръчността на мъниците, ще насърчи въображението и креативността им.

Творчески комплект – Направи сам капан за сънища

Улови кошмарите си в направени от теб капани за сънища. Комплектът разполага с всичко необходимо за направата и декорацията на цели 3 капана за сънища, част от които можеш да подариш и на свой приятел. Творческия комплект ще накара децата да открият магията на свиващата се пластмаса. Оцветете картинките на специалната хартия, след което ги сложете във фурната на 180С. След няколко минути листата ще намалят размера си до 7 пъти и цветовете ще станат наситени и ярки. Остава само да сглобите отделните компоненти на капана с цветни конци и да го сложите на подходящо място. Изключително интересна дейност и забавна техника, която ще развие творческото мислене на мъниците.

Творчески комплект – Направи сам – Русалка

Комплектът на Apli включва всички необходими материали, които ще ви помогнат да създадете сами интересна кукла, наподобяваща русалка. Следвайте инструкциите и сглобете елементите. Сглобяването на куклата развива наблюдателността, логическото мислене, креативността и сръчността.

Творчески комплект – Направи си сам – 3D картина и маска – Лъвче

Истинско забавление за всяко мъниче е този креативен комплект на Hape! Направи си сам 3D картинка на царя на джунглата – лъвът, използвайки предварително очертаните форми и сгъвки за по-лесно и прецизно прегъване и я залепи на дървената дъска, която можеш да украсиш с кордите в комплекта. Можеш също да си направиш и маска на лъвче. Играта с комплекта спомага за развитието на фината моторика, креативността и въображнието.

Творчески комплект за гравиране – Бухал 

С този творчески комплект ще имате красива гравюра на бухал в полет, която е със златиста основа. За да я изработите, трябва да използвате инструмента и да следвате контурите на основата. Това можете да го направите по три начина. Първият е да направите по-широки щрихи с широката част на инструмента върху металната плочка за гравиране. Вторият е да бъдат по-тесни, като за целта се използва по-тясната част и третият е да комбинирате първите два. Съветваме ви да имате лист хартия и навлажнен плат за почистване и да наблюдавате детето, тъй като ще работи с остри предмети. С комплекта на Reeves детето ще развие фината си моторика, творческото мислене и сръчността си, докато се забавлява и прави нещо интересно и красиво.

Развийте интереса на детето си и подтикнете неговия талант да създава и твори с творческа играчка, която да го мотивира, насърчава и вдъхновява. Сигурни сме, че в нашия сайт ще откриете още много интересни предложения.