Детето ви обича да твори и има желание да изразява своите мисли, идеи и вдъхновения, рисувайки на бяла или черна дъска? Много е вероятно мъникът, който отглеждате у дома днес, утре да се превърне в знаменит художник. Ето защо е важно да насърчавате неговото хоби, да му давате пространство да изразява таланта си, да рисува с въображението си и да създава невероятни художествени, и не само, произведения на изкуството. Днес сме ви подготвили няколко интересни предложения за магнитни дъски, с които детето ви ще може свободно да твори, да развива уменията си и да се забавлява, правейки това, което обича най-много.

Настолна магнитна дъска с аксесоари 

Тази настолна дъска с две лица на Viga е чудесен образователен аксесоар за всички малчугани. Дъската е бяла магнитна от едната страна, а от другата – черна дъска за рисуване с тебешир. Идеален подарък за начинаещи художници и творци. Дъската е леснопреносима, което позволява на малчугана да играе с нея навсякъде. Върху  бялата страна мъниците могат да рисуват с флумастери, а също и да поставят по нея различни магнити. Върху черната да създават невероятни творби с тебешир, да изтриват изображенията с гъбичката, включена в комплекта, и да развихрят своето въображение отново и отново.

Към дъската е включена и практична торбичка, в която са съхранени разнообразни аксесоари: 26 магнита с буквички, 10 цифри, 29 магнита с геометрични фигурки, 10 карти с инструкции, комплект тебешири, гъбичка, маркер и ролка хартия.

Заниманията с дъската ще помогнат на децата да развият своите логика, фина моторика, пространствено и комбинативно мислене, ще насърчат креативността и въображението и ще обогатят знанията за буквите, цифрите, цветовете и формите.

Мултифункционална образователна дъска 

Тази дъска съдържа множество активности, които да стимулират знанията на децата, тяхната креативност, памет, концентрация и търпение. Те ще се запознаят с буквите от английската азбука, както и с цифрите, ще се научат да разпознават часовника и да боравят със сметало. Дъската е двустранна, като от нейната черна страна се пише с тебешир, а бялата страна е магнитна и е подходяща за писане с маркери за бяла дъска. Изработката на продукта е изключително прецизна, висококачествена и напълно безопасна за малките любознайковци. Чудесен образователен подарък, който ще в помощ на всеки ученик.

Дървена магнитна дъска за стена – Ракета 

Дървената магнитна дъска – Ракета е идеална за начинаещи художници и творци. С нея децата могат да рисуват и да играят, поставяйки различни магнити. Дъската е подходяща също за броене и писане. Тя е с красив дизайн и е подходящо пособие за детски градини, училища и центрове за работа с деца. Лесно се монтира върху стената, а големината и е подходяща за игра от няколко деца едновременно. Под магнитната дъска има дървен контейнер за съхранение на различни творчески пособия. Използвайки дъската, децата ще развият логиката си, фината моторика, пространственото и комбинативното си мислене. Целта на магнитните дъски е да провокират децата да разсъждават, да бъдат активни.

Тези три предложения са само малка част от разнообразните варианти, които крие нашият сайт. Разгледайте го и открийте още много магнитни дъски, които могат да се превърнат в любимата играчка на вашето дете. Дайте воля на детското въображение и оставете малчугана да се изразява свободно, талънтът му има нужда от развитие, не ограничавайте възможностите на детето, нека ги търси и открива, развива и обогатява.