Дъждовното лято навън не бива да пречи на лятното настроение на вашето дете. Можем да го създадем, дори и у дома.  Как? Разбира се, с подходящите за целта играчки. Кои са те? Нямаме търпение да ви ги представим. Да започваме!

Bigjigs – Дървени магнити – Морски бряг

Децата обожават магнити. Тези малки дървени фигурки могат да изобразяват всичко, което ги прави забавна и много предпочитана игра. Развиват детското въображение и се грижат за креативността на малките умове. Само магнитна дъска и комплект с магнити са необходими, за да се пренесете на морето. Какви истории и приключения ще преживеете на морския бряг, зависи единствено от вас.

Bigjigs – Дървен комплект – Пиратски влак 

Еха! Море и пирати в едно! Звучи чудесно, нали? Този дървен влаков комплект на Bigjigs е готов за приключението на вашето мъниче в открито море! Пиратският влак включва два вагона, превозващи подвижни товари от оръдие и сандък със съкровища! Пътувайте през опасния пейзаж с неравна пътека, докато се разхождате покрай бурните морета. Преодолявайте различните препятствия по пътя, срещнете се с корабокрушенци и пирати, пазете кораба си от недоброжелатели.

Bigjigs – Дървени въртящи се кубчета – В морето

Практична и забавна играчка, която ще срещне малчуганите с морските обитатели. Нейните удобни размери я правят подходяща дори за път. Акула, делфин и какво още? Научете сами.

Bigjigs – Дървена играчка лабиринт – Море

Ако вашето мъниче обожава заниманията с лабиринт, то това предложение е тъкмо за него. Ще го отведе на морско приключение, докато е в уютната обстановка на собствената си стая. Играчката е изработена в ярки, контрастни цветове, екологична е, изключително издръжлива и занимателна. Вашето малко съкровище ще развива неусетно своята сръчност и координационни умения, забавлявайки се с дървените топчета и кораби!

Bigjigs – Детска дървена мозайка – Морски картини

И още любими занимания за децата – мозайки! Тази дървена игра включва в себе си цели 4 на брой дървени морски картини и общо 96 дървени мозаечни елементи, които ще накарат всяка една от сцените да оживее. Малките ръчички трябва просто да поставят отделните цветни елементи на красивите морски сцени.

Пренесете морето у дома още сега: https://mousetoys.eu/ 

 

Author

Светът на дървените играчки!