Украсихте ли вече елхата, светят ли в дома ви празнични светлини, вълнението расте ли с всеки изминал ден? Коледа е съвсем близо, децата вероятно вече говорят за желаните от тях подаръци и чакат с нетърпение да ги открият под коледното дръвче. А мама и татко търсят с интересе и внимание най-подходящата играчка. Ние отново сме тук, за да ви помогнем в тази мисия и да изберем заедно коледен подарък. Днес поглеждаме към талантливите деца и спираме вниманието си на техния музикален талант. Следващите играчки ще зарадват именно тях – малчуганите, обичащи музиката.

Раница с дървени музикални инструменти за деца 

Първото ни предложение е истинско богатство за всички малки почитатели на музиката. Зарадвайте ги с тази практична раница, която е събрала в себе си голямо разнообразие от музикални инструменти: чинели, дайре/барабан, триъгълник, кастанети, дрънкалки, свирки и звънци. Този уникален набор от инструменти в раница със сигурност ще открадне сърцето на много малчугани. Развийте музикалния талант на децата и ги насърчете да го изразяват. Музикалните инструменти ще помогнат на малките музиканти да опознаят звуците и ритъма. Удобната раничка, в която са съхранени, позволява те да се пренасят лесно от едно на друго място, за да може винаги да се насладите на забавлението с музика.

Комплект музикални инструменти – Банда в кутия 

Кутията с музикални инструменти на Melissa & Doug има всичко, от което децата в предучилищна възраст имат нужда, за да формират музикална банда, да стартират солова кариера или просто да се насладят на музиката. Комплектът включва дайре, чинели, маракаси, клапъри, триъгълник и гуиро, които са в удобна дървена кутия. Заниманията с музикалните инструменти са полезни за фините моторни умения, както и за музикалния слух и чувството за ритъм.

Дървен детски ксилофон с чукче 

Този цветен ксилофон е перфектната образователна ирачка за най-малките. Той ще запознае децата с някои музикални тънкости и ще им помогне да развият своята музикална страст. С ксилофона могат да се възпроизвеждат 8 различни звука. Рамката съдържа 3 цветни топки, чук за свирене на ксилофон и чук за удари по топките. Падането на топките ще създава красиви мелодии, с които детето ви да се забавлява. Играчката ще окаже положително влияние върху детската способност за разпознаване на шумове, рими и цветове, ще насърчи творческото мислене на мъниците, ще ги научи на търпение, ще подобри паметта и концентрацията. Играта с ксилофон ще развие и двигателните умения на вашето дете.

Дървени музикални кубчета – Ферма

Мъниците ще се забавляват докато играят с 11-те многоцветни дървени кубчета на Vilac. Всички те са на фермерска тематика и са музикални. Фермерът и неговите животни ще издават интересни за децата звуци. Изключително забавна играчка, която ще помогне в развитието на фината моторика, концентрацията, както и в научаването на различните фермерски животни. Кубчетата са боядисани с бои на водна основа и са напълно безвредни за децата.

Мека музикална играчка – Китара

Зарадвайте малчугана с тази невероятна плюшена китара на Sigikid. Чудесен подарък за всички деца, родени да бъдат звезди. Ако вашето мъниче предпочита рок музика за приспивна песен, тази страхотна мека китара ще изпълни желанията му, защото играчката е музикална и свири мелодията на известната песен на Stones „Satisfaction“. Какъв забавен начин нежно да се унесете в сън, докато сте сладко сгушени в плюшената играчка и слушате модерна класика.

Искрено се надяваме да сте открили подходяща играчка сред нашите предложения. Разнообразието в сайта ни е голямо, разгледайте и останалите ни идеи и изберете подходящ коледен подарък за вашето мъниче.

Author

Светът на дървените играчки!