Продуктите на Rex London са изключително разнообразни, а техният индивидуален стил може да бъде разпознат веднага. Всички артикули на марката се отличават, защото са различни, носят много настроение, цветни са, нежни и много стилни, иразботени са с прецизност до най-малкия детайл и няма как да ви оставят безразлични. Сладкият дизайн и очарователните илюстрации усмихват всеки. Днес сме ви подбрали няколко специални продукта, с които можете да превърнете всеки рожден ден във вълнуващо изживяване, което ще се помни винаги.

Весела опаковъчна хартия 

Подаръците са задължителна част от всеки детски рожден ден. Ако вече сте избрали вашия, то е време да опаковате изненадата, за да увеличите вълнението. За да бъде максимално весел и цветен подаръчният пакет, Rex London са създали невероятни забавни опаковъчни хартии. Разгледайте разнообразието и изберете най-подходящата. Опаковката е съществена част от всеки подарък, затова се постарайте и вложете внимание и прецизност, бъдете креативни и придайте стил и индивидуалност на вашия подарък. Сигурни сме, че празнуващият ще оцени жеста.

Специално подбрана картичка 

Колкото и ценен да е подаръка, който сте избрали за вашия близък, винаги има нещо по-ценно от него и това са думите, които с много любов посвещавате на празнуващия. За да не бъдат те просто изречени в пространството е добре да ги съхраните в картичка. Така те ще останат спомен, който приятелят ви да може да прочете отново – винаги, когато пожелае. Сред картичките на Rex London ще откриете много очарователни идеи, които ще зарадват всеки.

Оригинални Парти свещички

Разбира се, трябва да помислим и за тортата. Развихрете въображението си и помислете какви биха могли да бъдат свещичките. Не е нужно да са стандратните и обикновени, които всички познаваме. Защо не разнообразите обичайната обастновка и не придадете креативност на празничната торта с различни и много интересни парти свещички. Те могат да изобразяват цветни създания, да са с космическа тематика, динозаври или с други сладки животни. Изборът е ваш, съобразете тематиката на партито и подберете най-подходящите за целта свещички.

Маски за парти – Животни 

Ако планирате детско парти, забавните маски на Rex London, със сигурност, ще осигурят много веселие и смях на децата. Забавлявайте мъниците и направете партито им вълнуващо преживяване.

Всеки рожден ден може да бъде запомнен, помислете за детайлите, планирайте добре всичко и нека забавлението бъде впечатляващо. Не забравяйте и за най-важното в тези дни – присъствието на близките. По ценно от него няма. За всичко останало е нужно просто вдъхновение и голяма доза въображение.

 

Author

Светът на дървените играчки!