Лятната ваканция е още тук, но вероятно развълнуваните майки вече съставят списъци с всичко необходимо за училищните дни. А вероятно наесен и много дечица ще тръгнат на детска градина. Приготволения са нужни и за нея. Мили родители, запазете спокойствие! Има достатъчно време, за да посрещнете първия учебен ден подготвени и спокойни! А и не забравяйте – не сте сами, Rex London идват на помощ.

Без кои артикули не може детето? Разбира се, раничка и бутилка за вода.

Малчуганът ви е фен на акулите? Значи ще изберете лесно и бързо детската бутилка за вода с изображения на акули. С чудесни морски илюстрации и практичен и удобен дизайн шишето на Rex London ще привлече бързо детското внимание. Бутилката има вградена сламка за лесно отпиване и дръжка, която улеснява пренасянето на продукта от едно на друго място, а също така позволява шишето да се прикачи към раница или друга пътна чанта.

И нека сме наясно – всички тези предимства важат за всички бутилки на Rex London. А тяхното разнообразие е наистина голямо! С автомобили, с феи, с цветя и пеперуди, с Мими и Майло, с тропическа палма, с диви животни

И най-чудесното е, че всяка бутилка може да се комбинира с раничка от същата серия. А раничките… Ах, те са магия! Идеални са не само за училище и детска градина, но също и за пикник или разходка сред природата. Разполагат с дръжка за носене и удобни регулиращи се презрамки, които са подплатени, за да не убиват раменцата на детето.

Всеки малчуган ще бъда щастлив да има комплектовани раница и шише, с еднакви цветове и илюстрации. Мили родители, дерзайте!

Разгледайте всички предложения на Rex London в нашия сайт и не пропускайте да потърсите и други принадлежности за училище, богатството ни е голямо и без съмнение ще намерите всичко необходимо.

Author

Светът на дървените играчки!