Търсите ли вдъхновение и начин, по който да кажете на любим човек „Мисля за теб“, „Липсваш ми“, „Благодаря, че си до мен“. Специалните, малки, сладки подаръци и жестове, които правим без повод, винаги ще бъдат причина да усмихнем тези, които обичаме.

Днес споделяме с вас няколко интересни предложения, с които лесно може да зарадвате своите близки и то още сега.

За начало ви даваме идея да споделите радостта от детството си, подарявайки класическа играчка. Независимо дали става въпрос за дете, приятел, близък, роднина или за любимия ви съсед, припомнете си някои неостаряващи забавления като например играта с дървено йо-йо, реденето на домино или заниманията с цветните пръчици от класическото „Микадо“. Тези подаръци без съмнение ще върнат забравени спомени и жестът ви със сигурност ще бъде оценен.

Ако имате в обкръжението си любител на приключенията с велосипед, може да внесете цвят и настроение в карането му, подарявайки му чисто нов звънец. Аксесоарите за колела са много и всеки носи своя чар, сигурни сме, че сред тях ще откриете това, което търсите.

Малък, но свеж и много практичен подарък, би могла да бъде кутийката за очила. Дизайнерските идеи на Rex London може би ще събудят вдъхновението ви и ще ви накарат да поглезите ваш близък. Кутийките са твърди отвън и мекички отвътре, за да бъдат очилата максимално защитени в тях. Към всяка има и кърпичка за почистване. Още една идея за практичен подарък, с който да внесете комфорт и стил в ежедневието на ваш приятел са маските за сън. Те са цветни и красиви, изработени са от качествен материал и заедно с тях получавате торбичка, в която да ги съхранявате.

Имате ли приятел, който забравя често? Искате ли да му помогнете това да се промени? Имаме предложение – подарете му някое от разнообразните тефтерчета, които ще откриете в нашия сайт. Те са цветни, със забавни илюстрации, с малки и големи размери. Намерете подхдящото за вашия човек, пошегувайте се с него и го усмихнете, подарявайки му сладък бележник, в който да се водят записки за важните неща. Записването им ще отстрани тяхното забравяне и ще подреди хаоса в дните на приятеля ви. Какво по-добро от това? Листчетата за напомняне са нещо обикновено, което обаче лесно може да превърнете в оригинален подарък.

За финал ви даваме идеи за няколко удоволствия с джобни размери. Големината им ги прави безкрайно очарователни и позволява да бъдат близо до вашия любим човек през целия ден. Какво ще кажете за едно чудесно малко цветно дървено зарче, което да донесе късмет през деня? Или за един невроятен минималистичен балсам за устни в забавна форма и удобен за употреба, подходящо малко подаръче за нежния пол. И щом сме на вълна минималистични подаръци, няма как да пропуснем мини пъзелите на Rex London. Побират се във всеки джоб, а подаряват часове забавление.

Надяваме се да сте открили нещо подходящо за вашия любим човек сред изброените идеи и предложения. Не забравяйте, че перфектният подарък винаги е този, който подсказва колко добре познавате човека, за който е предназначен. Погрижили сме се за всички интереси, страсти, вълнения и любими тематики. Потопете се в разнообразието от артикули и намерете това, от което имате нужда. Не чакайте повод, кажете на някого, че го обичате, още сега.