Ако имате в дома си един малък пакостник и сте сред родителите на момченца, то със сигурност често ви се случва да настъпвате из стаите някоя количка. Не грешим, нали? Количката е задължителна играчка за всеки малчуган. Автомобилните приключения са част от ежедневието на момчетата, предизвикват силно интереса им и им подаряват безброй весели часове. Днес сме ви подбрали някои по-различни и интересни предложения, с които да зарадвате мъника и да му подарите вълнуващо  забавление.

Мини игра с кубчета – Сглоби колата 

Предложението на Smartgames със сигурност ще привлече силно детското внимание. Можете ли да сглобите кола според предварително изготвен план? Подредете четирите кубчета и направете тест драйв с количката, която сами ще сътворите. Пъзел-кола – не звучи ли чудесно?! Внесете настроение в детската игра с компактния 3D пъзел. Той включва 24 предизвикателства с различна трудност. Заниманията с него ще развият логическото мислене и концентрацията на малчуганите. 

Фигурка с диамантена мозайка и магнит – Кола

Комплекта на Collection D`art предлага на децата сами да създадат бляскава фигурка с диамантена мозайка. Той съдържа дървена основа с лепяща повърхност, пликчета с цветни кристали, апликатор и сухо лепило. Следвайки инструкцията за употреба децата ще създадат красива фигурка на кола, с която да се забавляват, а също и декорират детската стая.

Дървен многослоен пъзел – Кола 

Goki са помислили и за най-малките любители на количките и са създали този невероятен дървен многослоен пъзел. Той се състои от 5 части, всяка следваща е в различен цвят и увеличава размера си. Пъзелът е изработен от висококачествени и напълно безопасни за малкото дете материали. Заниманията с него ще развият фината моторика и ще насърчат въображението и креативността на малчугана.

Дърва сглобяема играчка – Кола 

С предложението на Haba децата ви сами ще могат да сглобят дървена количка. Сглобяването не само ще ги забавлява, но и ще стимулира сръчността и креативността им. А след като колата е готова, то тя ще подари много забавни часове, повеждайки мъника на безбройни приключения. Освен това, колата е и чудесен декоративен елемент, който ще внесе настроение в интериора на детското помещние.

Дървена полицейска кола 

Хванете лошите преди да се измъкнат с полицейската кола на Bigjigs! Тя е със здрава дървена конструкция и е с подвижен покрив, за да поставяте затворниците в колата и да ги закарате в управлението. Колата е чудесно допълнение към полицейското управление на марката. Игрите с нея стимулират фините моторни умения, координацията и въображението. Изработката е от висококачествени и безвредни материали.

За още подобни вълнуващи предложения, разгледайте нашия сайт. Там ще откриете богатство от артикули. Разбира се, не пропускайте да обърнете внимание и на количките на Siku. Тяхната детайлна изработка ги доближава максимално до оригинала и малките копия, които те създават, са чудесни не само за игра, но също и за колекциониране.

Author

Светът на дървените играчки!