Космосът често привлича вниманието на децата със своята всеобхватност, тайнственост и загадъчност. Ако и вашето мъниче е силно привлечено към космическата тема и обожава да му разказвате за космическото пространство, то може би бихте го зарадвали много с тематична играчка, която да го доближи до космическите приключения, да обогати неговите знания и да му подари много забавни часове. Каква да бъде тя? В нашия сайт има голямо разнообразие от космически артикули. В следващите редове ви представяме малка част от тях, събуждаме вашето и детското любопитство и ви подтикваме да разгледате и останалите ни продукти.

Гигантска химикалка с 4 цвята 

Рядко можете да срещнете толкова интересна химикалка. Тази на Rex London е под формата на ракета и съдържа в себе си 4 цвята за писане – червен, син, зелен и черен. Натискайки някой от вертикалните стабилизатори, детето ви избира конкретен цвят и започва да твори, давайки воля на своето въображение. Чудесен подарък за малките астронавти.

Образователно табло за стена на английски език

Всичко най-важно, което трябва да знаете за Космоса е на това образователно табло от Rex London. То може да бъде закачено в детската стая или в учебен център. За да го закачите, трябва да го поставите на магнитната дървена закачалка. Ще отива на всяка стена, а размерът му е 70 х 50 см. Информацията на таблото е на английски език, което означава, че малчуганите ще научават интересни факти за космическото пространство, докато упражняват или тепърва придобиват знанията си по английски език.

Пъзел в тубос 

Изучавайте Космоса с невероятния пъзел в тубос. Какво по-приятно и спокойно занимание от подреждането на пъзел в дъждовен следобед? Пъзелът е от 300 части и след подредбата си ще е с размер 50 х 36 см. Нареждането му стимулира фината моторика, логическото мислене и наблюдателността. Опакован е в красив картонен тубос, който ще привлече силно детското внимание, а след като пъзелът е подреден, може да бъде ползван за декорация или за съхранение на ценни вещи.

Четири триизмерни пъзела – Направи сам космически превозни средства 

Подгответе се за отлитане. Бъдете готови за множество междузвездни приключения със своя набор от космически превозни средства, които ще трябва сами да сглобите. Всеки от пъзелите е с различна големина и различен брой части – совалката е от 16 части, лунният модул също е от 16 части, марсоходът е от 18 части, а ракетата носител – от 28. Сглобяването им не изисква ножици и лепило, а самото действие ще стимулира фините моторни умения и логическото мислене. Истински вълнуващо преживяване, което всеки малък астронавт заслужава.

Детски конструктор с пинчета

С детския конструктор с пинчета на Djeco вашето дете ще се пренесе в космическия свят. Конструкторът ще зарадва всички бъдещи космонавти и ще им подари много приключенски емоции. Всеки малък астронавт ще бъде щастлив да притежава този невероятен и различн конструктор. Комплектът съдържа коркова табла за основа, елементи за построяване на космически кораби и ракети, пинчета, дървено чукче и модели с карти за възможните реализации.

Зарадвайте малчуганите с интересни космически подаръци и ги вдъхновете да покоряват нови и нови космически върхове.