Скоро предстои отново да се потопим в магията на коледните и новогодишни празници. Кой не обича техния уют, топлината, която носят, усмивките на близките, когато отварят подаръците, избрани от нас с много внимание и любов. Празничните светлини в дома ни и красивите пакети, подреди под елхата, топлят сърцето и ни подаряват сплотеност, която през останалото време в забързаното ни ежедневие, трудно успяваме да си дадем един на друг.

Всички харесваме тези дни от годината, но вълнението на децата винаги е най-голямо. Може би вече много от вас търсят вдъхновение, което да им подскаже с какъв подарък да зарадват детето си този път. Ние, от MouseToys, винаги сме готови да помогнем с разнообразие от идеи. Днес сме ви подготвили няколко специални предложения, които със сигурност ще намерите за интересни, ако вашият малчуган е запален по кулинарията и обожава да ви помага в кухнята.

Готварска престилка

Готвач без престилка не може да се нарече истински готвач. Ето защо и първото ни предложение е именно престилката за готвене. Създайте в децата си усещането за професионализъм, нека се почувстват значими готвачи, притежаващи всичко необходимо за целта. Важно за тях е да разберат, че хобито им за вас не е просто игра. Престилките, които ще откриете в нашия сайт, са разнообразни като модели и дизайн. Изберете най-подходящата за вашето дете и подхранете желанието му за готвене с цветна, забавна и атрактивна детска готварска престилка. А за да бъдат часовете, прекарани в кухнята, още по-весели и атрактивни, зарадвайте мъника с готварска шапка. Защо дори не му подарите цял готварски комплект, включващ освен шапка и престилка, също и ръкавица.

Детска дървена кухня

Очите на детето ви със сигурност ще засияят при такъв подарък. Детското въображение ще се развихри максимално, ако позволите на малките кулинари да готвят в своя собствена кухня. Забавлението с нея е гарантирано. Разгледайте нашите предложения и сме сигурни, че ще намерите нещо подходящо за вашия дом. Време е за усмивки и радостни детски очи.

Кухненски комплект за готвене

Как малкият готвач да ви приготви нещо вкусно, без да притежава свои собствен комплект за готвене, включващ тенджери, тигани, купи, прибори и други нужни за кухнята предмети. Материалът може да бъде стомана, метал, а защо не и дърво? Изборът оставяме на вас.

Хранителни продукти за игра

Съвсем малките любители на кухнята се нуждаят от хранителни продукти за игра, за да могат да задоволят своите кулинарни интересни. Може да зарадвате детето си, като му подарите разнообразни хранителни стоки в кошница, изработени от дърво. Една популярна и със сигурност много здравословна стока. Тези стоки не се развалят и трябва да присъстват във всяка детска кухня. И разбира се, преди да сготви, малкият готвач трябва да нареже своите продукти. Разнообразните комплекти за рязане могат да включват плодове, зеленчуци, хляб и други. Заниманията с подобен комплект ще насърчат фините моторни умения, въображението и ролевата игра.

Комплект за приготвяне на сладолед

Всяко дете обича сладолед, но какво по-вкусно от това то само да си избере в какви комбинации ще бъде сладоледеното изкушение този път. Усмивките са сигурни, ако изберете да зарадвате мъника със сладолед. Затова, не се колебайте повече, нищо, че навън е студено, за сладолед всяко време е подходящо.

Комплект за приготвяне на бисквити 

Какво по-голямо удоволствие от това да приготвите заедно с детето си сладки? Ако готвачът е още съвсем мъничък, комплектите за приготвяне на бисквити са точно за него. Те включват всичко нужно, за да се създадат едни чудесни на вид сладкиши, с които да заситите сетивата си.

Дървен комплект – Направи си коледни сладки

Както казахме Коледа наближава, а какво е Коледа без коледни сладки? Можете да си ги направите и декорирате сами с комплекта на Melissa and Doug. Той съдържа всичко, от което се нуждаете за приготвянето им – 12 дървени бисквити, 12 дървени глазури, дървен нож, шпатула, тава за печене, готварска ръкавица, както и кутия за тесто за сладки. Глазурата се закрепя за бисквитите с помощта на велкро лепенка.

Аксесоарите за кухня са много и сме сигурни, че при нас ще намерите това, което търсите. Надяваме се да сте открили нещо полезно сред нашите идеи. Нека кулинарните приключения започнат още сега.