За една искрена и грееща усмивка си заслужава всеки ден да правим подаръци на своите деца. Щастието в очите на малчуганите е най-големият подарък за нас самите като родители и сме сигурни, че то е приоритет за всички ни. Какъв да бъде детският подарък, ако той е предназначен за една специална малка госпожица? Надяваме да се откриете отговора в следващите редове и да почерпите вдъхновение от нашите идеи за мечтан и дългоочакван подарък за момиче.

Музикална кутия за бижута

Едва ли има момиче, което да не си мечтае за своя собствена бижутерна кутийка. Още по-хубаво, ако тя е музикална, нали? С едно, или с повече отделения, с принцеса, или животниче, зелена, или розова, изборът от кутий за бижута е огромен. Изберете най-подходящата и подарете усмивки на младата дама. Нека тя да бъде спокойна, знаейки, че бижутата и са на сигурно и защитено място. В кутията освен бижута, детето ви може да съхранява и други ценни предмети, а също и скъпи спомени. Какво по-хубаво от това?

Детска тоалетка

Всяко момиченце иска да прилича на принцесите, които имат лично местенце, в което да се оглеждат, да оправят косите си и да се разкрасяват. Е, това е напълно възможно с детските тоалетки на Janod или Djeco. Нежните цветове и красивият дизайн със сигурност ще накарат вашето миниче да засияе от радост. Подарете това дългоочаквано детско изживяване, с което момичето ви ще се почувства като истинска принцеса.

Принадлежности за разкрасяване

Как малката госпожица да се разкраси без нужните за целта принадлежности? Много подходящ за случая е комплектът на Melissa and Doug.  Тоалетката е направена от дърво и притежава всичко, което е необходимо за разкрасяването и оформянето на прическата и грима. Тя си има красиво огледало и чекмеджета за съхранение. Заниманията с нея ще развият въображението, фината моторика, креативността и чувството за естетика, нещо особено важно за нежния пол.

Детски комплект за суетни млади дами

Знаем добре, че децата обичат да копират всичко, което виждат да правим ние, родителите. За малките принцеси няма нищо по-хубаво от това да приличат на мама, защото за тях тя е учител и най-верен приятел. Красивото и стилно куфарче на Djeco е чудесен подарък, с който ще накарате детето ви да се почувства точно като вас – вие ще държите в себе си дамската чанта, а вашето малко копие – сладкото детско куфарче. Куфарчето съдържа всички необходими аксесоари за младите дами, а заради удобната му дръжка за преносимост, то ще бъде навсякъде с малката принцеса, за да може тя по всяко време да се разкраси, или да покаже уменията си на някоя приятелка.

Друг подобен вариант е и детското козметично несесерче с дървени принадлежности на Classic World. Всички дървени аксесоари в него са изработени изцяло от дърво, с обли ръбове с цел безопасност и са боядисани с бои на водна основа, които са напълно безвредни. Комплектът има в себе си всичко нужно – огледалце, гребенче, сешоарче, 2 вида лак за нокти, сенки за очи и червилце. Всяко момиче би се зарадвало.

Дървен влак

Кой е казал, че влакчетата са само за момчета? Ако те са розови и с нежен дизайн, стават чудесен подарък за всяка принцеса. Зарадвайте своето малко момиченце и му подарете часове забавление с Дървен влак с релси и аксесоари – Градът на феите на Bigjigs. Приказни фигурки, феи и влакове в момичешки цветове, кой не би се зарадвал на такъв чудесен подарък?

Детско колие

Последното ни предложение са чудесните колиета на Djeco. Всяка малка дама ще може да украси своята шия с някоя от красивите висулки. Колиетата са с метални верижки, които могат да се регулират. Те са чудесно допълнение към ежедневното облекло на малката ви красавица.

Надяваме се с нашите предложения да сме ви помогнали в избора на подходящ подарък за момиче. Не забравяйте обаче – личното отношение и присъствие са основната част от най-любимите и запомнящи се подаръци.