Днес пазарът е затрупан с играчки и изборът пред родителите е наистина, наистина голям. Какво и как да изберем е трудно. Съвет от нас – играчки, захранвани от въображение, а не от батерии и винаги дърво пред пластмасата. Разбира се, избирайте според нуждите и интересите на детето. Играчките са неговите инструменти за опознаване на света. Не претрупвайте малчугана, но все пак и не го лишавайте да опитва и разучава.

А днес обръщаме поглед към миналото и си припомняме с какво си играехме, когато самите ние бяхме деца. Вярвате или не, голяма част от нашите съкровища можете да откриете и днес!

Goki – Цветна пружина

Помните я, нали? Вероятно дори все още стои забравена и скрита в някой шкаф у дома. Часове забавление с нещо толкова на пръв поглед обикновено. Е, ако смятате, че продуктът си заслужава, сега можете да запознаете детето си с неговите предимства. Цветната пружина на Goki е изключително атрактивна, а забавленията с нея са полезни за фината моторика, координацията и въображението.

Микадо

Ех, че забавни пръчици. Прекарвахме часове в опит да измъкнем поредната без да разклатим цялата купчина. Смеехме се много и определено помагахме на концентрацията и търпението си. Игра, която в никакъв случай не е за треперещи ръце. Взимайте своята и сядайте да теглите пръчица след пръчица. Семейното приключение е гарантирано.

Пумпал

За пумпала можем да си говорим много и пак не бихме могли да опишем в цялост неговото очарование. Само, който е играл с него, знае добре за какво говорим. Пленете детето си с тази вълнуваща игра още сега – заслужава си!

Въже за скачане

Скок подскок – веселието е сигурно, движението – задължително, ползите за здравето – големи. Събудете интереса на детето към движението и спорта още в ранни години. По-късно ще осъзнаете колко правилно решение е било това. Въжето за скачане е чудесен начин да го направите.

Тебешири

Само при тяхното споменаване и вече искаме да бягаме навън с комплектче тебешири в ръка и да творим ли, творим, творим. Ако детето ви обича да рисува и все още не сте му дали възможност да развихри въображението с тебешир в ръка, то ви съветваме бързо, бързо да промените това!

Е, списъкът може да бъде безкрайно дълъг, защото в миналото си имахме големи богатства за игра. Оставяме на вас задачата да го довършите с любимите ви забавления от преди. И ви напомняме, че в нашия сайт ще откриете всичко, което детето ви иска. А вие разгледахте ли го вече? https://mousetoys.eu/ 

 

 

Author

Светът на дървените играчки!