Детската стая е място, в което се случват много чудеса, границите са нещо непонятно, игрите са на почит, въображението трябва да е голямо, а вълнуващите приключения да са безкрайни. Как да помогнете на мъника да изживее още по-големи вълнения в своето лично забавно пространство? Имаме някои идеи и сме готови да ги споделим с вас. Да започваме.

Светещи стикери 

Могат да бъдат във формата на нотички, сърца, динозаври или пък звезди. Всички те разполагат със залепващо място на гърба, за да можете да ги поставите там, където пожелаете. Чудесна декорация, която ще придаде очарование на всяко детско помещение и ще свети нежно и магично, когато в стаята е тъмно. Със стикерите могат да бъдат украсени и тетрадки, папки, детски играчки и всякакви други творчески проекти.

Светеща в тъмното подскачаща топка 

Чудесно предложение от Moulin Roty, което ще зарадва всеки малчуган със своя светещ ефект. Тази малка светеща планета започва да излъчва светлина веднага щом я поставите под лампа или срещу слънцето. Невероятно забавление, което ще подари часове радост у дома, когато навън е студено и игрите на открито са затруднени. Топката е подходяща и за групови занимания.

Фигурка за колекциониране и игра – Светещ скелет 

Тази впечатляваща фигурка от Papo ще привлече със сигурност детското внимание. Този различен приятел е готов да се впусне в много приключения. Провокирайте въображението на вашия мъник и вижте какви истории е готов да измисли той с този интересен светещ скелет.

Светещ пумпал 

Пумпалите са любими играчки, които сме сигурни, че и мама и татко ще оценят, спомняйки си своите детски игри. Това различно предложение е светещо, колко ли вълнуващо ще бъде да се върти?

Детски светещ глобус 

Дайте възможност на детето си да обиколи целия свят, докато е в уютната обстановка на своя дом. Невероятният образователен глобус на Thames & Kosmos е с вграденото осветление и функционира в два режима. Когато светлината е изключена, показва политическа карта на Земята с ясни граници на държавите, водни обекти и др. Повече от 150 илюстрации на животни, растения, забележителности и културни обекти са отпечатани по земното кълбо в техните географски специфични места. Когато вграденото осветление е включено, се появяват различни илюстрации, включително нощни животни. Със своето приятно осветление глобусът може да служи и като нощна лампа.

Светещите вълнения в детската стая на вашия малчуган могат да бъдат безкрайно вълнуващи. Разгледайте и останалите ни светещи предложения, в сайта ни има богатство от тях. Зарадвайте детето си и се погрижете за неговата усмивка.

 

Author

Светът на дървените играчки!