Творческите занимания са любими на много малчугани. А често да творят обичат също мама и татко. Творчеството дава свобода на въображението, подтиква силно креативността и събужда вдъхновението към нови, различни и винаги невероятно впечатляващи творби. На кое ли творческо забавление ще обърнем внимание в следващите редове? Нека не губим повече време, а да разберем!

Ако обичате да рисувате, да полагате щрихи, да дълбаете хартия, да оцветявате и да придавате настроение на една или друга картина, то със сигурност скреч-приключенията не са ви непознати. Днес сме ви подготвили някои интересни предложения, които ще усмихнат не само мъника, а всички любители на изкуството.

Детски скреч карти – Металик 

С детските скреч карти „Металик“ на Djeco, вашето дете ще довършва картини със специална техника. Комплектът разполага с четири картинки за довършване по техниката графика върху кредов картон на гланцирана фото хартия и дървен инструмент, който наподобява молив за премахване на горния слой на картинката. След като бъде премахнат този слой, пред очите на детето ще се появят изображения с металически отблясък. За да бъде творчеството максимално креативно, към комплекта е включен и лист с 50 стикера.

Творчески комплект с 10 скреч листа А4

Подарете много творчески забавления на детето си и го зарадвайте с невероятния творчески комплект на Apli. Той съдържа 10 скреч листа с размер А4 и 5 дървени моливчета, с които малчуганите да творят. Децата могат да развият своето въображение и да създадат разнообразни цветни творби. Практичните и удобни размери на продукта го правят много подходящ артикул за пътуване. Заниманията с комплекта ще насърчат креативността и ще помогнат за развитието на ръчните умения, ще подобрят още концентрацията и прецизността.

Книжка с 8 скреч картини – Щастие 

Apli са готови да ви изненадат и с друго практично предложение. Тази невероятна книжка съдържа 8 различни скреч карти и дървено моливче, с което малчуганите да творят. Какъв ли цвят крият под себе си различните изображения. Надраскайте там, където пожелаете, и вижте колко цветни ще станат картините. Всяка отделна илюстрация включва изображение с примерен дизайн, но децата могат да използват въображението си и да създадат свои оригинални творби.

Скреч карти – Котки 

Невероятен творчески комплект от Janod, който ще зарадва малките любители на творческите забавления и ще им подари безброй весели часове. Комплектът съдържа 8 скреч карти, 1 дървен инструмент за изтриване и ръководство с различни модели и подробни инструкции.  Картините са различни, но основният герой във всички тях е котката. Вижте как магическите творби ще оживеят пред очите на детето ви, докато развива въображението, креативността и сърчността си.

Детски скреч карти – Смешни животни 

Различно, иноватино и много интересно предложение. Този комплект освен с животни за изтриване, които трябва да сглобите сами, разполага също и с 10 мърдащи се очички и 26 пинчета, с които да прикрепите крайниците на отделното животинче. Истинско креативно забавление.

Скреч-приключенията могат да бъдат разнообразни, възможностите за тях за безкрайни. Разгледайте нашия онлайн магазин и се убедете сами.

Author

Светът на дървените играчки!