Цветни, кръгли, квадратни, правоъгълни, триъгълни… богато разнообразие от малки и големи, геометрични и забавни фигурки. Учат децата да ги разпознават, насърчават детското въображение и подтикват творческия потенциал. Безкрайно полезни и много любими на всички малчугани. Ето кои са те:

Bigjigs – Геометрични плочки 

Време е за креативна и весела игра! 250 цветни геометрични плочки развиват фините двигателни умения, координацията и най-вече – въображението. Всяка идея, родена в детския ум, може бързо да оживее! Няма ограничения и правила, комбинарайте по всякакъв начин и се забавлявайте до безкрай!

Bigjigs – Дървен детски сортер с геометрични фигури

Тези масивни, ярко оцветени дървени фигурки са създадени специално за нуждите на малките умове. С тях детето учи цветове и форми, докато работи за подобрението на своята концентрация. А дали може фигурките от сортера да се подредят една врху друга и да образуват интересна кула? Защо пък не – опитайте всичко, което ви се стори любопитно!

Bigjigs – Дървен пъзел с форми за сортиране – Автобус

О, пъзел приключенията са ни любими! Тук животните са тръгнали на пътешествие с автобуса на Bigjigs. А задачата на детето е да настани по местата развълнуваните пътници. Учим животните, а също и геометричните фигурки. Развиваме въображението, измисляме истории – ех, колко много активности, а само една игра!

Bigjigs – Дървена игра за сортиране с чукче

Геометричните забави продължават! Обича ли детето ви играта с чукче? Уверяваме ви, тази бързо ще се превърне в неговата любима. Да помислим логически и да се впуснем във вълнуваща игра!

Bigjigs – Дървени многоцветни блокчета – Геометрични фигури – Дъга

Постройте къщичка или създайте крепост, подредете кула или комбинирайте формичките по цвят. Толкова много възможности за игра предлага този комплект. Какво е нужно? Единствено въображение!

Е, събудихме ли вашето любопитство? Това не е нищо! Гмурнете се в морето от геометрични фигури сега: https://tinyurl.com/2p8m2vsh 

 

 

Author

Светът на дървените играчки!