Днес решаваме да ви представим някои интересни игри, с които вниманието на малчо ще бъде спечелено – бързо, сигурно и за продължително време! Те не са какви да е, а включват карти. И не, не говорим за традиционното тесте, което в миналото беше може би единствената игра с карти… Днешните предложения са иновативни, образователни и много, много интересни. Да видим кои са те.

Rex London – Скреч карти – Космическа ера

На вниманието на всички малки и големи любители на Космоса! Rex London предлагат комплект със скреч карти, който ще забавлява артистичните деца и ще предизвика тяхното въображение. Комплектът е тематичен и ще събуди силно любопитството на всички почитатели на космическите вълнения. Съдържа 4 бр. скреч карти с метален блясък, дървена скреч пръчка, с която детето ви да твори върху магическите картини и книжка с инструкции. Накарайте изображенията да оживеят и вижте колко ракети, звезди и планети крият картините. Вълнуващо приключение, което подобрява фината моторика, развива креативността и насърчава творческия потенциал в мъниците.

Janod – Игра на скорост – Цветове

Бързина, набито око и малко ловкост – тази игра на Janod e цветно приключение за малки и големи! Хвърлете зара и бъдете първият, който ще намери картата, посочена и от двете зарчета! Играта има две нива на трудност: лесно (форми и цветове), експертно (брой точки и цветове). Първият играч, който успее да вземе 7 карти, се обявява за победител. Играта спомага развитието на наблюдателността, концентрацията и бързината. Подходяща е за 2 до 6 играчи. В комплекта ще откриете 36 карти и 3 зарчета.

Djeco – Забавна игра с карти – Анимомикс

Глава, торс или крака? Какво трябва да съчетаеш, за да направиш идеалния анимомикс? Събирайки различните части от тялото и използвайки въображението си, ти ще можеш да създаваш невероятни животни. Но внимавай! Има само 2 размера на врата и 2 размера на ханша, които трябва да спазваш, за да се получи успешно животно. Печели играчът, който успее да направи 4 анимомикса. Играта е подходяща за 2 до 3 играча.

Sentosphere – Творчески комплект – Канава с цветни камъчета – Паун

Не просто карти, а невероятни картини! Този интересен творчески комплект на Sentosphere ще помогне на детето ви да създаде истинско произведение на изкуството с многообразие от цветове. Със специална писалка се вземат камъчетата едно по едно и се поставят върху лепящото платно. Върху всяко квадратче има буква, която отговаря на определен цвят. Следвайки схемата, детето създава една красива картина на паун. Този комплект насочва детето към творчески занимания и възпитава вкус към красивото.

Moulin Roty – Забавна игра с карти – В джунглата

Забавлявайте се часове наред със креативната игра с карти на Moulin Roty. Тя представя 6 семейства, номерирани от 1 до 6, всяка карта е илюстрирана с щастливите приятели от джунглата. Героите са с различни размери, за да поддържат числата и да помогнат на играчите да разберат стойността на картите. Играта ще осигурно забавление, а картите ще научат децата да познават числата, животните и цветовете.

Тези и още много весели игри с карти ще откриете в нашия сайт: https://mousetoys.eu/

 

Author

Светът на дървените играчки!