Изборът на подарък за малкия ви палавник често ви затруднява, но сме сигурни, че това не ви отказва от желанието да зарадвате мъника, защото кой не обича радостта в очите на своето дете? Днес сме ви подготвили няколко популярни предложения, на които всеки малчуган би се зарадвал. Защото изброените по-долу играчки са любими на всички деца. Вероятно всяка от тях вече присъства в дома ви, но ако не, то побързайте да внесете настроение в детското ежедневие с някоя от нашите идеи за подарък.

Плюшена играчка
Много от вас може би смятат меките плюшени играчки за банални, но всъщност това не е така, а дори напротив – те завинаги ще останат едни от най-търсените артикули. Всеки би се съгласил – жестът от подаряването на плюшено мече например винаги буди умиление и щастие. Значимостта на този подарък е голяма, защото често плюшената играчка остава с детето, дори когато то вече порасне. Освен това в очите на децата плюшените играчки винаги са одушевени предмети и те ги възприемат като истински приятел за игри и за споделяне на съкровени детски тайни. Днес разнообразието от модели е огромно и ако детето ви има специфични предпочитания, ви съветваме да се съобразите с тях, за да направите изненадата още по-вълнуваща.

Топка
Играта с топка е любимо занимание на малки и големи. С подобен подарък няма да сгрешите, защото всяко дете засиява при вида на цветната подскачаща топка. Подарявайки топка вие всъщност подарявате не само предмет, а емоция и смях, защото играта с нея носи тъкмо това. Зарадвайте още повече детето си, като се включите в неговата игра и се забавлявате заедно с новата придобивка навън или у дома.

Кукла
Куклата се смята за най-старата играчка в света, нейната популярност е голяма и почти няма дом, в който тя да не присъства. Подобно на плюшените играчки, и куклите притежават специална социална роля, защото с тяхна помощ децата не са сами в игрите, позволяват си да играят според посоката на въображението им и имат на кого да споделят това, което се страхуват или срамуват да разкажат на своите родители. И в този ред на мисли, това може да ви помогне да откриете проблем, за съществуването, на който дори не сте предполгали . А колкото по-рано се започне работа по него, толкова по-добре, нали? Ето защо е важно да не подминавате играчките, които в детските очи са приятел, а не просто поредния предмет в стаята.

Движеща се играчка
С движеща се играчка ще привлечете вниманието на всяко дете, съмнение няма. Може това да бъде количка, влакче, пумпал, или пък играчка за бутане или дърпане за най-малките. Те са атрактивни и цветни, забавни и носещи усмивки. Изберете из голямото разнообразие и подарете часове забавление на детето ви.

Пъзел
Пъзелите също спадат към неостаряващите играчки и може да сте сигурни, че с тяха помощ внаги ще събудите интереса на малчугана. Те са подходящи за всички възрасти и можете спокойно да съобразите избора си, както с възрастта, така и с предпочитанията на вашето дете. Не веднъж сме споменавали за положителните качества на пъзела като игра, припомняме ги и днес – помагат за детската наблюдателност, развиват въображението и не на последно място, чудесен вариант са за семейно занимание, което да сплоти семейството ви и да внесе уют в дните ви. Децата обожават да редят пъзел и една от причините е именно тази – могат да прекарат време с вас, ако решите да се включите в реденето, правейки го още по-забавно и любимо.

Не е трудно да усмихнете малкото си съкровище, направете го още сега, защото по-ценно от детската усмивка няма. И не забравяйте – никой не познава по-добре детето ви, от вас самите. Сигурни сме, че сами може да изберете най-подходящия подарък.