Семейните игри са чудесен начин да прекарате време с най-близките ви хора. Споделете весели мигове заедно и се забавлявайте с 5-те любими игри, познати дори от детството на мама и тати. Кои са те? Вижте в следващите редове.

Не се сърди човече 

Е, няма как да не започнем именно с нея. Познавате я, нали? Любима игра на редица поколения. Бъдете първият играч, чиито пионки ще се озоват в центъра на игралното поле! И… не забравяйте – в никакъв случай не се сърдете!

Шах 

Направете си турнир по игра на шах. Кои ли двама от вас ще изиграят последната игра? Пленете царят на противника, бъдете наблюдателни, мислете умно и включете в атака хитрите ви ходове. Време е за шах и мат.

Змии и стълби 

Знаем, че познавате добре нейните правила. Няма да ви занимаваме с тях, а само споделяме, че в нашия сайт ще откриете и вариация, която е чудесен избор за път. Забравете за скучните пътувания, с мини предложението на Rex London доброто настроение на вашето пътешествие е гарантирано.

Домино

Класическата стратегическа игра е подходяща за всички. В нашия сайт ще я откриете както в стандратен вариант, така и в обогатен, различен и креативен.

Дженга

Едноцветна или многоцветна, голяма или малка, с числа или без… разнообразието е безкрайно, а забавлението… забавлението е нещо, което наистина си заслужава.

Време е за семейни приключения. Изберете вашето сега: https://mousetoys.eu/ 

Author

Светът на дървените играчки!