Почти няма дете, което да не е гушнало своята любима плюшена играчка и да е с нея постоянно, дори когато спи. Това е показателно каква голяма роля играят плюшените играчки в детското съзнание. В следващите няколко редове ще споделим с вас 10 любими плюшени играчки на всяко дете.

Бебешко жирафче

Тази плюшена играчка е идеална за най-малките дечица. Тя грабва с невинното излъчване и топлина, която кара всяка едно невинно личице да се усмихне широко. С негова помощ лесно можете да усмирите бунтуването на детето си. Това е и универсална играчка, която е подходяща, както за момиченца, така и за момченца. Веднъж станало част от ежедневието на детето, жирафчето ще остане там за много дълго време.

Плюшено кученце

Всички знаем, че кучето е най-добрият приятел на човека и в това няма нищо случайно. Това вечно приятелство започва още от детството. Макар и кученцето да е плюшено, то ще научи детето на отговорност, грижа и преданост към околните.

Сурикат

Да, това е нетрадиционна играчка, но тя напомня за „Цар лъв“ и определено е една от любимите на всички малчугани. Дали ще го срещнете под формата на несесер или друг вид, то със сигурност сурикатът ще бъде най-добрият приятел на детето Ви.

Слонче

Ако сте забелязали най-предлаганата играчка сред плюшените е слончето. Дали ще го намерите под формата на дрънкалка или друг вид, то той без съмнение ще зарадва мъничето ви. Също като кученцето, слончето също ще направи детето ви отговорно към околните и то още от ранна детска възраст.

Еднорог

Еднорогът винаги е готов да се притече на помощ на всяка една малка принцеса и да поръси с магически прах нейния свят. Пухеното пони е вдъхновение за всяка малка госпожица, която непреклонно вярва в света на вълшебствата. Ако малкото ви момиченце не се е запознало с приказния свят на еднорозите, то може би е време да му го покажете.

Плюшено мече Спенсър

Време е да се запознаете със Спенсър, който търси любящ малчуган. Има си име, родно място и история, която буди детското съзнание. Това не ви ли звучи като вечно приятелство? Спенсър обещава да е винаги с малчугана и да го топли с меката си козинка, докато заспи. Той е много възпитан и обичлив мечок. Редно е да получи място в стаята, а оттам и в детското сърчице.

Плюшено легнало коте

Ангелинка е сладко малко коте, което на пръв поглед изглежда много срамежливо, но именно това се крие чара й. Все пак благодарение на тази срамежливост тя успява да влезе в сърцата на хората и да не излезе никога оттам. Тя много обича бисквитки с мляко, така че уверете, че имате достатъчно за нея, но и за нейния малчуган. Подарете на детето си верен другар, който винаги ще бъде с него в лудориите, а вечер ще спи кротко в креватчето.

Плюшен леопард

Време да се пренесем в света на дивите животни и да се запознаем с леопарда. Това е играчка, която е любима на малки и големи. Можете да я срещнете под различни форми, но най-често под формата на несесер. Сладките малки очички и дружелюбното личице карат детето да се усмихне и да се впусне в луди игри. Когато е под формата на несесер, заниманията с рисуване, учене и други подобни неща стават по-забавни и по-приятни.

Ако тези плюшени играчки са ви харесали и вдъхновили за нов подарък, то разгледайте и останалите ни плюшени приятели тук.